Mezoterapia

Mezoterapia

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1969

Voteaza & Distribuie

Descriere

mezoterapiaMezoterapia e o procedura medicala bazata pe microinjectari in mesoderm, stratul de grasime si tesut fibros subcutanat. Prin intermediul acestor microinjectari se introduc anumite substante nutritive si vitamine in ideea de a trata diverse afectiuni.Principalul avantaj al mezoterapiei e ca este o tehnica ce nu da gres. Astfel se trateaza afectiuni care prin metode naturale dispar mult mai greu.


Prin mezoterapie:  • se elimina celulita


  • se reduc sau sau chiar se elimina surplusul de grasime, scapand de kilogramele in plus

  • se contureaza zonele afectate ale corpului

  • se combat ridurile

  • se intinereste vizibil aspectul pielii.Durata


Numarul de sedinte necesar in mezoterapie variaza intre 4 si 10, in functie de dimensiunea zonei tratate, gravitatea problemei, dar si de efectul dorit de pacient.


Fiind un procedeu nonchirurgical, mezoterapia nu necesita perioada de recuperare. Asadar, dupa interventie, pacientul se poate intoarce fara probleme la activitatile de zi cu zi.Riscuri


In ceea ce priveste riscurile tratamentului de mezoterapie, acestea sunt minime pentru ca este vorba despre o metoda rapida, simpla, nonchirugicala.


Dintre reactiile adverse ce pot aparea sunt doar cele de alergie la substantele folosite, manifestate prin roseata, senzatii de arsura, etc. Insa nu e motiv de ingrijorare pentru ca veti scapa de ele dupa putin timp de la mezoterapie.