MerXu - un instrument ce sprijină toate tipurile de întreprinderi

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 12 aprilie 2022
Vizualizari325

Voteaza & Distribuie

Descriere

Comerțul electronic de tip B2B este în continuă dezvoltare, iar modul în care se realizează tranzacțiile, este unul satisfăcător, atât pentru furnizori, cât și pentru cumpărători. În acest sens, platforma MerXu este o platformă de tranzacționare online pentru companiile din 9 țări europene care operează în sectorul B2B. Platforma reușește să creeze un mediu de afaceri securizat, în care cumpărătorii și vânzătorii sunt verificați, permițându-le ulterior să facă tranzacții atât directe, cât și prin cerere.

MerXu – un start-up pentru creșterea exportului

Platforma MerXu reprezintă o modalitate excelentă pentru comercianți pentru a intra pe piața internațională, de export, direct pe un device, oferind tranzacții rapide și convenabile. Cumpărarea din mediul MerXu este deosebit de convenabilă. Prin crearea unui cont, în doar câteva minute companiile vor putea vinde sau achiziționa produse, din mai multe țări ale Europei. Toate companiile, atât cele furnizoare, cât și cele care cumpărătoare, sunt atent verificate de către membrii MerXu, iar grație traducerii automate în limba locală, toți participanții vor putea încărca ofertele și începe tranzacționarea produselor cu ușurință.

Gamă largă de produse disponibile pe MerXu

Platforma MerXu oferă companiilor posibilitatea tranzacționării online a produselor dorite, indiferent de țara din care sunt sau doresc să facă tranzacții, simplificându-le munca zilnică. Platforma online MerXu este concepută exclusiv pentru companii, atât întreprinderi mici și mijlocii, cât și entități mari, persoanele fizice neavând acces la realizarea tranzacțiilor.

În prezent, MerXu permite comercializarea unei game largi de bunuri, împărțite în categorii precum agricultură, echipamente de birou, echipamente de protecție, echipamente și utilaje industriale, electrice, HoReCa, iluminat, instalații sanitare, încălzire și ventilație, produse IT, materiale și echipamente de construcții, produse chimice și din oțel sau scule electrice și de mână. Se adresează în primul rând producătorilor și distribuitorilor de mărfuri, dar și antreprenorilor din construcții, companii de instalații, construcții de mașinii și mulți alții. Pe măsură ce tot mai multe companii se înregistrează, oferindu-și spre comercializare produsele, oferta este într-o crește organică.

Platforma MerXu – un instrument al viitorului

Scopul MerXu este acela de a oferi sprijin pentru toate tipurile de întreprinderi în drumul spre transformarea lor digitală, printr-un instrument cuprinzător pentru tranzacționarea online B2B la scară națională și internațională. Comerțul digital este unul care se regăsește în toate nișele, devenind din ce în ce mai profitabil. Echipamentele de birou, materialele și echipamentele de construcție, instalații electrice, sanitare și de ventilație, HoReCa, pot fi achiziționate online, direct de la producători și dealeri din toată Europa.

Puteți cumpăra produsele la prețurile pieței locale și puteți negocia direct cu furnizorii pe platformă, astfel încât să vă asigurați o tranzacționare sigură, fiabilă și rapidă. Dacă nu găsiți un anumit produs pe piața MerXu, veți putea introduce o solicitare și veți primi oferte de la mai mulți furnizori, fiindcă MerXu sprijină construirea relațiilor pe termen lung între furnizori și clienții acestora.

Beneficii multiple oferite de start-upul MerXu

Intrați pe https://merxu.com/ro/, selectați produsele dorite și profitați de numeroasele beneficii pe care MerXu vi le oferă, indiferent de ce parte a business-ului vă aflați.

Printre beneficiile importante, regăsim:
  • Înregistrarea sigură și ușoară pe platformă
  • Înscrierea gratuită
  • Siguranța produselor achiziționate – toți comercianții fiind verificați, pentru a garanta existența produselor și evitarea situațiilor de fraudă
  • Canal de comunicare, cu traducere automată, pentru toți utilizatorii platformei – spre exemplu, o companie românească, va putea conversa cu o companie poloneză, fiecare în limba maternă, mesajul final ajungând tradus către destinatar
  • Căutarea și găsirea produselor se realizează ușor și rapid
  • Livrarea gratuită a produselor la achiziția prin platformă
  • Garanție de cumpărare numai de la furnizori verificați
  • Contact direct cu furnizorul si posibilitatea negocierii prețului
  • Acces la toate comenzile și achizițiile într-un singur loc.

MerXu se concentrează spre dezvoltarea relațiilor online, astfel încât fiecare companie să-și extindă afacerea atât la nivel local, cât și la nivel internațional, iar beneficiarii să dispună de produse de calitate superioară.