Marketing prin Business Networking

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2533

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nenumarati oameni de afaceri sustin ca Business Networking-ul este o metoda de generare de noi afaceri mult mai eficienta si mai putin costisitoare decat publicitatea sau relatiile publice. Acest lucru se datoreaza faptului ca networking-ul este o activitate low-cost care implica mai mult angajament personal decat banii companiei.

Publicitatea prin recomandare este cel mai mare atu detinut de marketing si cel mai putin costisitor in acelasi timp. Este bine cunoscut faptul ca un client multumit poate convinge de calitatea serviciilor/produselor unei companii mult mai usor decat o reclama. Fiecare face recomandari in viata de zi cu zi: rudelor, prietenilor, cunostintelor… Ce-ar fi daca am avea de castigat de pe urma acestor recomandari?

Sau mai mult, daca le-am putea folosi pentru a ne creste afacerea? Acest lucru este posibil si este la indemana oricui: Business Networking Events. Ai posibilitatea sa intalnesti tineri antreprenori ca si tine sau oameni de afaceri profesionisti din diverse sectoare ale economiei, mereu in cautare de noi oportunitati de afaceri, noi parteneri sau chiar clienti.

Viany Consulting Companie de profesionisti in consultanta manageriala, Viany Consulting si-a propus sa devina principalul furnizor national de Servicii Business Networking. Tinand cont atat de avantajele networkingului regional cat si de dorinta organizatiilor locale de a evolua pe plan national, Viany Consulting vine in ajutorul companiilor propunand o serie de solutii menite a oferi urmatoarele beneficii:

· Extinderea retelei de cunostinte
· Promovarea serviciilor companiei
· Extinderea portofoliului de clienti
· Stabilirea de noi parteneriate
· Construirea de relatii profesionale puternice
· Inchegarea de prietenii autentice.

Companiile pot beneficia de aceste servicii atat in calitate de Membru Business Networking, cat si ca simplu participant ocazional la evenimentele organizate de Viany Consulting in 17 orase din tara:
· Bucuresti - 15 Februarie
· Ploiesti - 16 Februarie
· Pitesti - 17 Februarie
· Alexandria - 18 Februarie
· Craiova - 19 Februarie
· Tg-Jiu - 22 Februarie
· Rm Valcea - 23 Februarie
· Sibiu - 24 Februarie
· Hunedoara - 25 Februarie
· Timisoara - 26 Februarie
· Alba-Iulia - 1 Martie
· Cluj-Napoca - 2 Martie
· Buzau - 3 Martie
· Tulcea - 4 Martie
· Constanta - 5 Martie
· Galati - 8 Martie
· Brasov - 9 Martie.