Manusi latex - ce beneficii iti aduc daca le folosesti

Manusi latex - ce beneficii iti aduc daca le folosesti

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurimanusi
Ultima actualizareMarti 15 iunie 2021
Vizualizari225

Voteaza & Distribuie

Descriere

Manusile din latex sunt apreciate si utilizate tocmai datorita caracteristicilor principale: protectie si performanta de a putea fi folosite in multiple industrii, pentru realizarea diferitelor activitati. Printre cele mai renumite domenii in care manusile din latex sunt folosite la scara larga se regasesc: medicina, industria alimentara, industria de prelucrare, sanitara si cea auto.

Vei descoperi, mai departe, care sunt motivele pentru care cele mai multe persoane aleg manusile din latex, de unica folosinta!

Manusile din latex asigura o dexteritate excelenta

Datorita faptului ca se muleaza foarte bine, latexul asigura o dexteritatea excelenta, dar si un simt tactil foarte bun. De exemplu, in medicina dentara, dentistii si asistentele folosesc manusi din latex pentru manipularea obiectelor de dimensiuni mici si foarte mici, asa cum sunt coroanele dentare.

Manusi latex - protectie impotriva substantelor chimice

Latexul se numara printre putinele materiale care asigura protectie impotriva diferitelor substante chimice, precum iodul, acizii, clorul, bazele sau formaldehida. Cu toate ca manusile din latex ofera beneficii numeroaselor industrii, ele pot provoca reactii alergice. In cazul in care te confrunti cu alergie la latex, asta inseamna ca organismul tau face o confuzie intre latex si substantele periculoase. Pentru a te putea proteja in continuare, poti alege sa folosesti manusi din vinil sau nitril, o alternativa potrivita pentru cele din latex.

Latexul, rezistent la perforare

Manusile din latex sunt recomandate in special in industria alimentara pentru ca ele contribuie la protectia alimentelor impotriva diferitelor bacterii. Bineinteles ca pot fi folosite si alte tipuri de manusi, precum cele din vinil sau nitril. Dar, manusile din latex reprezinta cea mai buna varianta pentru ca prezinta un nivel de elasticitate mai ridicat si pentru ca sunt mult mai rezistente la perforare. Mai mult decat atat, manusile din latex special concepute pentru industria alimentara sunt mai groase si se pot utiliza mai mult timp.

Accesibilitate din punct de vedere al pretului

Atunci cand esti in cautare de manusi de unica folosinta, trebuie sa stii ca cele din latex sunt printre cele mai accesibile din punct de vedere al pretului. Explicatia consta in faptul ca exista o cerere foarte mare pentru acest tip de produs, iar atunci cand exista cerere, evident ca exista si oferta. Deci, daca iti doresti sa beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret in materie de manusi de unica folosinta, indicat este sa alegi latexul!

Unde gasesti manusi latex ieftine

Atat persoanele fizice, cat si cele juridice, se afla intotdeauna in cautare de cea mai buna oferta pentru manusile de unica folosinta din latex. Ei bine, probabil ca ti-ai adresat de mai multe ori intrebarea: “Unde pot gasi manusi latex ieftine?”. Magazinul online foartecurat.ro iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de produse, la preturi accesibile.

Asadar, este important sa fii selectiv atunci cand iti alegi magazinul online din care cumperi manusile din latex. Doar asa te vei asigura ca beneficiezi de calitate garantata.