Ce mănuși din piele să purtăm în 2021?

Ce mănuși din piele să purtăm în 2021?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurimanusi
Ultima actualizareMarti 2 februarie 2021
Vizualizari241

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mănușile din piele sunt un accesoriu elegant, care exprimă senzualitate, rafinament și mister. Pot fi purtate atât de către femei, cât și de către bărbați. Se asortează cu paltoanele lungi, cu blănurile naturale, cu jachetele nonconformiste, dar și cu rochiile elegante de seară. În schimb, nu se potrivesc deloc cu hainele din fâs. Indiferent de modelul de mănuși piele ales, cert este că trebuie să se muleze perfect pe degete și să se asorteze cu ținuta.

Specialiștii sunt de părere că mănușile din piele trebuie să fie într-o culoare complementară cu paltonul sau jacheta purtată. De exemplu, la o haină bej se potrivește o pereche de mănuși din piele maro închis sau negre. Cele două piese se vor scoate în evidență reciproc. De asemenea, se poate opta pentru aceeași culoare la ambele piese, dacă se dorește un efect mai discret. Cu ce s-ar asorta mai bine o pereche de mănuși de piele pentru bărbați maro, dacă nu cu un palton lung negru și o pereche de încălțări în aceeași culoare cu mănușile?

Fiind un accesoriu mereu în trend, se poate include în multe tipuri de ținute. Combinarea pieselor vestimentare depinde în mare măsură de tipul mănușilor, care pot avea lungimi diferite. De exemplu, o rochie lungă de seară se poate asorta cu o pereche de mănuși mulate, lungi, până peste cot. Paltoanele și blănurile se pot accesoriza cu mănuși piele care trec de încheietura mâinii și care au la bază butoni sau nasturi. Mănușile din piele scurte merg foate bine cu jachetele scurte, bineînțeles, tot din piele naturală.

Ce este important de știut? Ei bine, combinația de piele naturală și piele sintetică nu este chiar cea mai inspirată alegere. Prin urmare, ar fi bine ca manușile din piele naturală să le combini doar cu alte piese vestimentare din material natural (haine de blană sau piele naturală). Dacă sunt combinate cu haine din material ecologic, atunci se creează efectul de ținută ieftină. Diferența între textura materialelor este vizibilă. Așadar, atunci când optezi pentru mănuși de piele naturală, adaugă în ținută și haine cu aceeași valoare!

Unde poți găsi mănuși de piele pentru bărbați și femei?

Există multe magazine unde se găsesc mănuși de piele pentru bărbați și femei, însă este recomandat să cumperi de la producători autentici. Astfel, ai garanția prețului și a calității. Poți alege orice model îți captează atenția din gama variată de mănuși din piele naturală de la Vesa.
Vesa deține un magazin online, dar și magazine fizice în câteva localități din țară – Arad, București, Galați și Timișoara. Este un producător certificat care confecționează piese vestimentare din materiale naturale de cea mai înaltă calitate. Fiecare piesa este realizată cu minuțiozitate, iar la momentul achiziției primești certificat de garanție. Designerii Vesa sunt mereu la curent cu ultimele tendințe și transpun viziunea lor în fiecare piesă creată. În plus, prețurile sunt de producător. La Vesa găsești o varietate de articole vestimentare și accesorii din blană și piele naturală, începând de la paltoane, cojoace, mănuși din piele, până la curele, căciuli și cape.