3 locuri de unde poți cumpăra mănuși de unică folosință

Detalii

CategoriiSanatate, Shoping
Tagurimanusi
Ultima actualizareMiercuri 22 ianuarie 2020
Vizualizari805

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mănușile de unică folosință pot avea numeroase utilizări, de la cele medicale și până la industria alimentară, cosmetică sau cea a produselor chimice. Acestea ne pot proteja pielea de produsele nocive și vor ține distanță bacteriile și microbii. De exemplu, în industria alimentară sunt necesare mănușile de unică folosință pentru a nu pune mâna direct pe produsele pe care altcineva le va mânca ulterior.

De asemenea, în cazul în care lucrezi cu anumite substanțe care îți pot afecta pielea, mănușile de unică folosință o vor proteja. Atenție, așa cum le spune numele, mănușile se folosesc o singură dată, după care se aruncă. În cazul în care le folosiți de mai multe ori, acestea se pot rupe.

De unde poți cumpăra mănuși de unică folosință?

Există mai multe locuri din care poți cumpăra aceste mănuși, dar trebuie ai grijă la calitatea lor. Chiar dacă se folosesc o singură dată, ele nu trebuie se rupă imediat ce sunt puse pe mâini. Iată o listă cu locurile în care cu siguranță le vei găsi.

Pe site-urile specializate

În mediul online poți găsi acum aproape tot ce îți dorești. Acest lucru este valabil și pentru mănușile de unică folosință, pe care le poți comanda oricând de pe diferite site-uri, cum este șiDispotrading.ro. Marele avantaj atunci când alegi să cumperi online este că vei găsi o gamă mult mai variată de modele decât într-un magazin fizic, unde spațiul este limitat.

În farmacii

Farmaciile ar trebui să vândă și măști și mănuși de unică folosință. Cel mai probabil, aici vei găsi mănuși medicale, dar acestea pot fi folosite și în alte scopuri, spre exemplu în saloanele de cosmetică sau de tatuaje. Dacă ai o piele mai sensibilă, ar fi bine să informezi farmaciștii despre acest lucru, pentru ca materialul din care sunt confecționate unele mănuși (în special latexul) ar putea să provoace iritații sau alergii.

În magazinele cu produse sanitare

Poți găsi mănuși de unică folosință inclusiv în magazinele de obiecte sanitare sau în cele destinate construcțiilor și amenajărilor interioare și exterioare. Acestea au de obicei un raion special, unde poți găsi echipamente speciale de protecție: ochelari de protecție, salopete, măști, bocanci, mănuși.

Mănușile de unică folosință sunt practice și îți permit să faci orice activitate, fără să îți îngreuneze munca. În plus, te protejează de microbi sau substanțe periculoase.

Sursa foto: pexels.com/photo/adult-body-fashion-girl-361754/