Lecția de dermatologie: Cum ne ajută mezoterapia să avem un ten proaspăt și tânăr?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguridermatologie, dermatologie estetica
Ultima actualizareJoi 25 iunie 2020
Vizualizari502

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ședințele de mezoterapie sunt tot mai des solicitate în clinicile de dermatologie în ultimii ani. Cunoscut și sub numele de cocktailul frumuseții, acest procedeu promite să revitalizeze tenul, oferindu-i aportul de vitamine de care are nevoie, prevenind, în același timp îmbătrânirea. Desigur, mezoterapia nu poate opri definitiv trecerea timpului, dar se va asigura că semnele lăsate de aceasta pe tenul nostru nu vor mai apărea la fel de repede

Ce presupune această intervenție?

Procedeul de mezoterapie presupune injectarea unui cocktail de substanțe active (vitamine, acid hialuronic) la nivelul mezodermului (stratul mijlociu al pielii) printr-o intervenție dermatocosmetică nechirurgicală, minim invazivă. Tratamentul are un efect puternic nutritiv și antioxidant, fiind una dintre cele mai eficiente soluții de rejuvenare.

Substanțele sunt introduse în piele în cantitate mică cu ajutorul unor ace sterile sau, potrivit noilor tehnologii, cu ajutorul unui aparat special, care utilizează multiple microace simultan, conferind posibilitatea unei aplicări uniforme, rapide și ușoare. Tenul este pregătit înainte de intervenție prin aplicarea unei creme cu rol anestezic pentru ca senzația de disconfort dispare complet. Tratamentul nu necesită recuperare, dar este recomandat ca pacientul să se evite expunerea la soare.

Cui i se adresează procesul de mezoterapie?

Mezoterapia este un tratament, am putea spune, universal. Este deseori recomandat de specialiștii în dermatologie pentru atât pentru rejuvenarea tenului, cât și pentru îmbunătățirea aspectului în cazul altor zone problematice.

La nivelul feței, gâtului și decolteului, substanțele administrate au rolul de a reda acea strălucire sănătoasă a pielii. Apariția semnelor de îmbătrânire este întârziată, iar pielea își recapătă tonusul și nivelul optim de hidratare. În unele cazuri, mezoterapia poate chiar să ajute la tratarea cicatricilor postacneice cu care ne confruntăm o mare parte dintre noi. Tratamentul poate fi aplicat și la nivelul mâinilor pentru un efect similar de rejuvenare, dar și pe suprafețe de piele afectate de celulită, pete hiperpigmentare sau vergeturi.

Apelați cu încredere la specialiștii în dermatologie!

Un tratament eficient necesită folosirea tehnologiilor de ultimă generație, îmbinată cu experiența unui adevărat specialist în dermatologie. La Derma Elite Cluj-Napoca ai ocazia să te lași pe mâinile unor adevărați profesioniști, dar și să beneficiezi de tratamente realizate cu ajutorul celor mai performante aparate. Dacă ești din Cluj, îți recomandăm să îi vizitezi cu încredere!