LexCars.ro – Cumpara modelul BMW M4 la un pret de nerefuzat

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriBMW, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareMiercuri 26 aprilie 2017
Vizualizari1816

Voteaza & Distribuie

Descriere

In momentul de fata exista un numar mare de persoane care isi petrec timpul conducand, mai ales in interes de serviciu. Pentru confortul si siguranta experientei condusului, LexCars.ro va propune o gama variata de masini performante si de cea mai buna calitate precum modelul BMW M4 care intrece toate asteptarile tuturor celor pasionati de masini de lux.

Servicii profesionale pentru achizitie BMW M4

Pentru munca sau pentru uzul personal, achizitionarea unei masini este o decizie care implica analiza tuturor aspectelor legate de buget, necesitati si preferinte.

LexCars.ro isi actualizeaza permanent catalogul cu masinile de vanzare disponibile, existand in acelasi timp posibilitatea plasarii unei comenzi, atunci cand autovehiculul solicitat nu se afla in stoc. Descopera chiar acum oferta pentru modelul si marca BMW M4 disponibil in showroom companiei Lex Cars.

Serviciul de vanzare LexCars.ro include in primul rand consilierea, identificarea si alegerea masinii potrivite pentru fiecare client in parte, cautarea si gasirea acesteia si asigurarea tuturor demersurilor necesare pentru ca solicitantii sa primeasca masina la cheie (verificare, transport, omologare si inmatriculare).

Categoriile de masini de vanzare

Compania LexCars.ro este un adevarat profesionist, consacrat si apreciat in domeniul in care activeaza. Ne recomanda seriozitatea si indeplinirea cu succes a tuturor exigentelor si asigura servicii de consiliere celor care solicita acest lucru, fara nicio exceptie.

LexCars.ro comercializeaza masini de vanzare noi si rulate, oferind si diverse programe de finantare: leasing auto, credit auto si programul Trade-In (numai pentru masinile importante prin compania Lex Cars, disponibile in parcul auto).

Catalogul LexCars.ro propune o oferta de nerefuzat pentru masina BMW M4. Acest model este un autoturism rulat din gama premium si se afla intr-o stare de functionare excelenta. Beneficiati de toate informatii reale privind instoricul masinii.

Specialistii LexCars.ro va recomanda sa evitati achizitionarea din parcuri auto neautorizate sau de la vanzatori de tip persoane fizice, pentru a va asigura ca automobilul pe care il cumparati nu prezinta uzuri si defecte nementionate in momentul negocierilor.

In ceea ce priveste achizitionarea de masini noi, riscurile sunt net reduse, consilierii companiei fiind insarcinati cu identificarea bugetului de care dispune fiecare client si cat poate fi acesta extins, prezentarea variantelor disponibile care se potrivesc solicitarilor si nevoilor clientilor, dar si cu detalierea posibilitatilor de finantare realizate prin intermediul institutiilor specializate cu care LexCars.ro colaboreaza (BT Leasing, BCR Leasing, UniCredit Leasing).

Scutiti-va de timpul irosit si energia investita in procesul obositor de cautarea a unei masini care functioneaza perfect prin solicitarea serviciilor complete oferite de LexCars.ro:
  • Consiliere;
  • Stabilirea bugetului;
  • Serviciile de finantare potrivite;
  • Identificarea masinii potrivite clientului;
  • Cautarea, verificarea si achizitionarea masinii;
  • Transport;
  • Asigurarea serviciilor de logistica (omologare, identificare si inmatriculare);
  • Livrarea la cheie.

Pentru detalii suplimentare, contactati telefonic unul dintre reprezentantii companiei la unul dintre numerele: 0745145250, 0365455102.

In cazul in care sunteti decis cu privire la masina pe care doriti sa o achizitonati, puteti plasa o comanda prin completarea formularului standard existent pe website-ul: www.lexcars.ro urmand ca un reprezentat sa preia legatura cu dvs.