Inafaceri.ro inseamna accesul tau la finantari din fonduri europene

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriFonduri Europene, Fonduri Europene Nerambursabile
Ultima actualizareLuni 2 august 2021
Vizualizari344

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fondurile europene exista si se acorda celor care vin cu proiecte bine scrise si fac tot ce trebuie facut sa le obtina. Trebuie schimbata mentalitatea in ceea ce priveste fondurile europene, daca doresti sa le obtii.
Iata cateva recomandari:

  1. Intra pe https://inafaceri.ro/finantari si informeaza-te atent! Ai acolo o lista lunga de finantari si nu toate se potrivesc domeniului tau de activitate. Exista finantari care se adreseaza fermierilor tineri din diaspora, dar si celor din tara. Obiectivele acestora sunt: asigurarea fortei de munca in agricultura, un domeniu vital al oricarei economii si aducerea in tara a tinerilor care au plecat in strainatate. De asemenea exista fonduri care pot fi accesate si de IMM-uri si care se adreseaza turismului si domeniului horeca. Posibilitatile sunt multiple, esential este sa alegi o finantare pentru afacerea ta.
  2. Scrii un e-mail prin care ceri informatii suplimentare despre o anumita finantare, dar soliciti si redactarea proiectului astfel incat sa fii sigur ca vei obtine finantarea.
  3. Depui proiectul si astepti sa iti fie virati banii in cont. Multe dintre finantarile europene inseamna 90% bani nerambursabili. Nici nu realizezi ce ajutor financiar urias va primi afacerea ta.
  4. Faci un abonament pe site-ul Inafaceri.ro sa primesti notificari de cate ori apare o finantare noua.

Pentru a obtine finantare, proiectul trebuie sa fie foarte bine scris, iar firma ta sa corespunda criteriilor de eligibilitate. Dupa perioada critica a pandemiei, numarul finantarilor a crescut, ele adresandu-se domeniilor care au avut de suferit. Poate ca ai de construit un depozit pentru produsele tale, o fabrica de prelucrare a lor, un magazin de desfacere a marfurilor. Poti accesa fondurile europene pentru investitii nerambursabile de pana la 200 000 de euro.

Daca agriculura ti se pare un domeniu riscant, ai la dispozitie fonduri pentru infiintarea activitatilor neagricole.
Maini pricepute pot sa teasa pentru romanii care stiu sa pretuiasca lucrurile realizate manual sau sa coasa, o fabrica de masti din materiale textile de cea mai buna calitate nu va da faliment in mod sigur. Punand la punct o astfel de linie de fabricatie, ai satisfactia ca ai dat de lucru multor conationali care iti vor fi recunoscatori pentru asta.

Pensiunea ta sau restaurantul tau a avut de suferit de pe urma pandemiei? Acceseaza fonduri pentru relansare si regandeste strategia. Primeste-ti oaspetii cu o atentie si se vor simti importanti si vor reveni. Ce ar fi sa le dai o cafea si sa ii primesti cu paine si sare si un pahar de limonada cu gheata, cand vin obositi de pe drum?

In prezent, pe site-ul oficial al firmei care te ajuta sa ai succes in afaceri sunt 42 de posibilitati de finantare, adica doua pagini virtuale. Fiecare intreprinzator gaseste ceva sa i se potriveasca si trebuie sa profite de oportunitate, mai ales ca nu trebuie sa angajeze oameni care sa ii scrie proiectele, ci apeleaza la specialistii in scrierea proiectelor de la Inafaceri.ro.

Este de ajuns sa le scrii un mail, sa le soliciti sprijinul si vei avea proiectul scris la timp. Acest site este util antreprenorilor, fiindca ofera informatii utile si verificate atent. Aici poti gasi afaceri de succes de vanzare sau poti posta un anunt ca vinzi restaurantul, hotelul, fabrica de lactate sau de conserve din legume-fructe. Tot aici poti gasi un finantator de nadejde, dar si un partener de afaceri si poti sa faci publicitate serviciilor de calitate premium pe care le oferi.

Daca pandemia a lovit in plin afacerea ta, nu este cazul sa depui armele, mai ales ca te poti redresa cu fonduri europene. Important este sa doresti sa treci peste criza si sa iti placa provocarile. Evident ca trebuie sa prezinti un proiect de nota 10, fiindca in joc sunt sute de mii de euro, iar multe dintre aceste sume astronomice sunt nerambursabile sau vei fi obligat sa dai inapoi 10% din finantare.

Finantarile de orice natura sunt puse la dispozitia oamenilor de afaceri, dar daca nu depui proiecte si esti tributar prejudecatilor, nu te astepta sa le castigi. O finantare reprezinta gura de oxigen de care ai nevoie ca afacerea ta sa se bucure din nou de succesul avut inainte de pandemie.