Gazduirea web si influenta sa asupra site-ului unui business

Detalii

CategoriiIT
Tagurigazduire web, servicii seo
Ultima actualizareMarti 28 ianuarie 2020
Vizualizari711

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ai un site, ai reusit sa gasesti un design potrivit si o structura care sa fie cat mai simpla si mai usor de navigat. Ce mai ai nevoie ca sa iti lansezi afacerea in online? Serviciile de hosting sunt cele care iti „lanseaza” site-ul in online, fara ele nu ai putea sa ajungi rapid la clienti si sa iti promovezi afacerea in mediul virtual. Gazduirea web este mai simpla decat pare. Toate fisierele site-ului sunt stocate pe servere, calculatoare puternice conectate la Internet. Imediat dupa ce toate fisierele sunt pe servere site-ul devine online si poate fi accesat de oricine, de oriunde din lume. Alegerea corecta a gazduirii web poate face diferenta intre o afacere de succes si una care nu reuseste sa isi atinga scopul.

Cum influenteaza gazduirea web site-ul nostru si afacerea noastra?

· Securitatea este imbunatatita. Gazduirea web de calitate inseamna si backup-uri permanente, firewall-uri, servere cu softuri actualizate si cu antivirus special pentru a asigura integritatea datelor stocate si fisierelor gazduite. Suntem siguri ca nu vom pierde nimic important iar clientii vor fi mereu in siguranta cand acceseaza site-ul si folosesc date sensibile

· Suportul este permanent in cazul in care lucrurile nu merg cum trebuie. Oricat de atenti am fi de multe ori se intampla ca site-ul sa aiba probleme mari, sa nu se mai incarce corect, sa ofere erori la accesare. Gazduirea web inseamna si suport de calitate, echipele de specialisti rezolva rapid orice problema si ofera cele mai bune solutii la problemele aparute, tehnice, software, hardware.

· Vanzarile sunt mereu foarte bune pentru ca uptime-ul este cel stabilit de la inceput. Majoritatea firmelor care ofera si gazduire web, cum e si Cubick.ro, garanteaza un uptime de 99.99% din timp, pe care il mentin, astfel ca vanzarile nu sunt afectate si site-ul afacerii tale e mereu online si gata sa fie accesat de potentiali clienti.

· Performanta site-ului si optimizarile pentru SEO nu vor mai fi o problema. Gazduirea web inseamna si un loc mai bun in SERP, inseamna optimizari continue, inseamna performanta foarte buna a site-ului si verificarea sa periodica pentru cele mai bune decizii legate de modificarile facute asupra site-ului.

· Serverele de calitate oferite si de Cubick.ro, prezenta cPanel-ului, transferul gratuit al site-ului de pe alt hosting, suportul gratuit, toate influenteaza afacerea si site-ul, stii ca ai mereu calitate si oferi calitate, ai un site care se incarca rapid, care e usor de administrat, pe care te poti baza oricand.