Folosește doar șampon organic pentru un păr mai sănătos

Detalii

CategoriiSanatate, Shoping
Taguriproduse naturale, sampon
Ultima actualizareMarti 5 iunie 2018
Vizualizari1202

Voteaza & Distribuie

Descriere

Produsele organice sunt ecologice și nu conțin substanțe chimice sintetice. Șampoanele regulate, ieftine din rafturile de supermarket conțin substanțe chimice nocive, cum ar fi sulfat de sodiu, ftalați și parabeni. Acestea sunt adăugate pentru un miros sporit, spumă și pentru conservare. Dar efectele secundare negative pe termen lung includ toxicitatea hepatică, afectarea permanentă a ochilor la copii și afectarea pielii. Ficatul are un timp dificil de a metaboliza laurii sulfat de sodiu. Prin urmare, multe dintre aceste substanțe chimice persistă în corpul nostru pentru o vreme. Nu e de mirare că tot mai mulți oameni se îndreaptă spre îngrijirea organică a pielii și îngrijirea organică a părului, chiar dacă este mai scumpă. Ceea ce plătești acum pe un șampon de calitate, salvezi mai târziu prin cheltuielile medicale.

Produsele naturale diferă și reacționăm diferit față de ele, pur și simplu pentru că nu suntem la fel. Din acest motiv, va trebui să verifici șampoanele. Este o idee bună să căuți câteva recenzii online, deoarece acestea vor conține detaliile procesului de fabricație și ale ingredientelor folosite. De exemplu, dacă suferi de căderea părului, trebuie să iei în considerare cu siguranță un sampon organic. De fapt, chiar prezența de lauri sulfat de sodiu face șampoane obișnuite să fie foarte grele pentru scalp și păr, declanșând matreață, alergii cutanate și favorizează pierderea părului.

Șamponul organic păstrează uleiurile naturale și vitaminele

Cele mai bune șampoane conțin ingrediente naturale, cum ar fi extract de nucă de cocos și ulei de măsline. Alte componente utilizate frecvent în șampoane sunt arborele de ceai și frunzele de rozmarin. Florile de lavandă ajută la restabilirea strălucirii. Plante precum busuiocul și urzica stimulează scalpul. Șampoanele organice conțin uleiuri esențiale. După utilizare, părul se simte mai curat, mai ușor și mai proaspăt.

Menținerea culorii intacte

Dacă îți vopsești părul, un șampon organic va spori aspectul său. Părul tău va arăta mai radiant și mai sănătos. Șamponul nu va interfera cu culoarea aplicată. De asemenea, un șampon natural îi va da părului un plus de luciu. Unele componente naturale tipice care apar în șampoanele organice pentru părul vopsit sunt: cireșul sălbatic, rozmarinul, mușețelul, lavanda și cocosul pur. Iată alte câteva ingrediente organice conținute de șampoane: extract de frunză de salcie, extract de mentă, apă de lămâie, salcie și glicerină vegetală. Uleiurile exotice din lămâie, arborele de ceai, frunza de cedru și ienupăr sunt prezente în cele mai bune șampoane anti mătreață. În general, scalpul nu se usucă după utilizarea unui șampon natural.

Poți dori, de asemenea, să încerci bunătatea uleiului de ginseng și camellia. Ambele sunt ingrediente active cu efect de balsam. Există multe motive imperioase pentru alegerea unui șampon organic, a unui săpun de alep sau a oricărui alt produs de îngrijire a pielii organice. Primul și cel mai important este faptul că ele sunt la fel de naturale ca tine. Oamenii încep să aibă probleme atunci când se supun agenților chimici. Alergiile apar ca rezultat. Începerea utilizării produselor organice va diminua alergiile.

Începe chiar acum să cumperi numai produse organice, dintr-un magazin care conține astfel de produse,acesta fiind Biodiva. În magazinul online www.biodiva.ro, găsești doar produse organice pentru îngrijirea părului și a corpului, de înaltă calitate care pot fi folosite cu încredere de orice membru al familiei tale.