Domnisoare de onoare

Domnisoare de onoare

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriKristen Wiig, Maya Rudolph, Paul Feig, Rose Byrne
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari990

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Bridesmaids
An: 2011
Durata: 107 minute
Regia: Paul Feig
Scris de: Kristen Wiig, Annie Mumolo
Actori: Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne
Gen: Comedie

Filmul “Bridesmaids”, produs de Universal prin Judd Apatow, va invita sa vizionati o comedie numai buna pentru viitoare mirese si domnisoare de onoare.

Annie, jucata de Kristen Wiig, este o domnisoara de onoare aflata intr-o gasca intreaga de astfel de fete, pregatite pentru nunta prietenei lor, Lillian, rol jucat de Maya Rudolph. Annie este incantata de faptul ca poate sa ii fie de folos prietenei sale, la cel mai important eveniment din viata ei si nu isi da seama ca sunt multe lucruri suficient de costisitoare cu care va avea de-a face.

Annie este de felul ei destul de nefericita cand vine vorba de dragoste, la fel si pe plan financiar si chiar fara prea multe pretentii, iar acest moment este benefic pentru a-si da seama ca viata ei este destul de haotica.

Odata cu organizarea nuntii prietenei sale, planuieste sa isi ordoneze si existenta. Insa se loveste aici cu o lista infinita de evenimente pe care va trebui sa le gestioneze. In acelasi timp, celelalte domnisoare de onoare mai mult o incurca, iar aceasta incepe sa se comporte tot mai ciudat, dar si sa le demonstreze celorlalti cat de dispusa e sa isi ajute prietena.