Sefi de cosmar

Sefi de cosmar

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCharlie Day, Jason Bateman, Jason Sudeikis, John Francis Daley, Michael Markowitz, Seth Gordon
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1237

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Horrible Bosses
An: 2011
Durata: 100 minute
Regia: Seth Gordon
Scris de: Michael Markowitz, John Francis Daley
Actori: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis
Gen: Comedie

Nick Hendricks (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) si Dale Arbus (Charlie Day) sunt trei prieteni care se confrunta cu probleme serioase la locurile de munca. Se straduiesc din rasputeri sa intra in gratiile sefilor lor insa esueaza lamentabil, in ciuda eforturilor sustinute si determinarii de fier.

Seful lui Nick, Dave (Kevin Spacey) i-a promis angajatului sau o promovare binemeritata deja de foarte multa vreme insa refuza sa se tina de cuvant. Dale, asistent medical, trebuie sa suporte si sa pareze constant avansurile de nestavilit ale sefei sale, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston). Iar Kurt realizeaza ca noul sa sef, coruptul Boby Pellit (Colin Farrell) ii va distruge cariera si, mai mult decat atat, va deversa deseuri toxice inspre populatie.

Intr-o noapte nebuna, dupa o betie crunta, cei trei prieteni pun la cale un plan prin care sa-si opreasca sefii sa le distruga vietile complet, mai ales ca demisia nu este o optiune valabila pentru ei. Urmand sfatul unui fost condamnat cu care stau de vorba, cei trei uneltesc sa scape de sefi... definitiv. Chiar daca planul pare perfect trasat, lucrurile nu merg exact asa cum au sperat.