MacGruber

MacGruber

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriFilme Actiune, Filme Comedie, John Solomon, Jorma Taccone, Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Val Kilmer, Will Forte
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari554

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: MacGruber
An: 2010
Durata: 90 minute
Regia: Jorma Taccone
Scris de: Will Forte, John Solomon
Actori: Will Forte, Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Val Kilmer
Gen: Actiune, Comedie

Regizorul Jorma Taccone aduce pe marele ecran pelicula MacGruber, inspirata din emisiunea de televiziune Saturday Night Live.

In centrul actiunii se afla agentul special MacGruber (Will Forte), care de la moartea sotiei sale, Casey, si-a dedicat intreaga viata exterminarii crimei organizate. Insa in momentul in care afla ca dusmanul lui de moarte, Dieter von Cunth (Val Kilmer) a intrat in posesia unui focos nuclear X5 cu care vrea sa distruga Washington DC, MacGruber intra in actiune alaturi de o noua echipa formata din locotenentul Dixon Piper (Ryan Phillippe) si Vicki St. Elmo pentru a-l opri pe criminal. Amuzantul agent  special este convins sa-si riste inca o data viata pentru a salva lumea de catre fostul sau sef, colonelul James Faith.

Chiar daca trece prin peripetii amuzante si foloseste metode nonconformiste si de cele mai multe ori violente ca sa iasa din incurcaturi, MacGregor este intotdeauna acolo pentru a veni in ajutor cand este nevoie si isi duce la bun sfarsit misiunea care i-a fost incredintata.