Explorează frumusețea naturală a regiunilor fantastice ale Cappadociei cu un balon cu aer cald!

Detalii

CategoriiTurism
TaguriTurcia, turism, vacanta
Ultima actualizareMiercuri 16 noiembrie 2022
Vizualizari371

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cappadocia este una dintre cele mai vizitate regiuni din Turcia. Unicitatea regiunii constă într-o formațiune geologică cunoscută sub numele de „hornuri de zâne”. Aceste formațiuni sunt create atunci când cenușa vulcanică s-a întărit și s-a crăpat într-o formă hexagonală. Regiunea Cappadocia găzduiește multe alte frumuseți naturale, cum ar fi baloane cu aer cald, orașe subterane și peșteri. Dar există și mult mai mult decât atât. Este o destinație de călătorie de aventură pentru oamenii cărora le place să exploreze locuri noi și să își asume riscuri.

Una dintre cele mai bune moduri de a explora această regiune este plimbarea cu balonul cu aer cald. Baloanele cu aer cald devin rapid o modalitate populară de a explora Cappadocia, deoarece oferă o vedere panoramică a zonei, pe care nu o puteți obține cu niciun alt mijloc de transport. Aceasta este o oportunitate unică pentru turiști de a explora Cappadocia într-un mod nou și captivant. O modalitate bună de a călători este într-un circuit Cappadocia. Alege-l cu ajutorul TravelNow.Ro

De unde poți să prinzi un balon si cat costa?

Cappadocia este o regiune din Turcia care este renumită pentru baloanele sale cu aer cald. Este o destinație turistică populară pentru oamenii care doresc să experimenteze fiorul prinderii unui balon. Călătoria începe cu o orientare la locul de lansare a balonului. Echipajul vă va arăta cum să urci în coș și cum să țineți în timpul decolării și aterizării. De asemenea, veți fi informat despre procedurile de bază de siguranță înainte de a decola pe cer. Costul călătoriei depinde de durata și tipul călătoriei. Un zbor scurt va costa în jur de 150 USD, în timp ce unul lung va costa în jur de 250 USD. Poti alege un circuite sau sejururi cu Travel Now, unde poți solicita o ofertă completă.

Regiunea Marmara din Cappadocia

Valea Mevlana este regiunea centrală a Capadociei. Este situat în provincia Nevşehir, cu centrul său la Nevşehir. Valea a fost numită după savantul și teologul din secolul al XIII-lea Mevlana Jalaladdin Rumi, care și-a petrecut o mare parte din viață în Konya (la aproximativ 60 de mile distanță). Regiunea Marmara este un loc frumos în țara Turciei. Este cunoscut pentru frumusețea sa naturală și semnificația istorică. Regiunea a fost casa multor civilizații de-a lungul istoriei, cum ar fi hitiții, perșii, romanii, bizantinii, selgiucizii și otomanii. În această regiune, veți găsi multe situri istorice, precum și biserici și mănăstiri. Este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și una dintre cele mai populare destinații turistice din Turcia.

Regiunea Roșie a Capadociei

Valea Roșie este o destinație turistică importantă în Cappadocia, Turcia. Este situat la marginea orașului Nevșehir și este renumit pentru formațiunile sale roșii de stâncă. Valea Roșie este o destinație turistică importantă în Cappadocia, Turcia. Este situat la marginea orașului Nevșehir și este renumit pentru formațiunile sale roșii de stâncă. Valea a fost creată de activitatea vulcanică în timpul perioadei terțiare și mai târziu a fost erodata de vânt și ploaie pentru a crea aceste formațiuni unice. Vizitatorii vin să vadă numeroasele minuni geologice ale acestei zone, cum ar fi coșurile de fum, turnurile, coșurile de zâne și stâncile de ciuperci.

Orașul subteran Derinkuyu din Capadocia

Orașul subteran Derinkuyu din Cappadocia este una dintre cele mai faimoase așezări subterane din lume. Cu toate acestea, există multe alte orașe subterane care sunt la fel de fascinante și misterioase. Derinkuyu este un oraș antic cu mai multe niveluri, care a fost sculptat în stâncă pentru a oferi refugiu împotriva războaielor sau a dezastrelor naturale. A fost folosit de oamenii din Capadocia timp de aproximativ 1.500 de ani, până când a fost abandonat în 1279 d.Hr. Orașul este situat la aproximativ 60 km distanță de Nevșehir și are o suprafață totală de aproximativ 18.000 de metri pătrați cu peste 20 de intrări la nivelurile sale subterane.

Orașul este format din coridoare și camere, care sunt legate între ele prin tuneluri care se pot întinde pe kilometri. Se crede că există peste 300 de intrări în orașul subteran, dar până acum au fost descoperite doar nouă. Construcția acestui oraș subteran a fost datată din secolul al VIII-lea d.Hr. și a fost nevoie de aproximativ 200 de ani pentru ca oamenii să-l construiască. Creștinii au fost persecutați de împăratul roman Decius pentru credința lor creștină, ceea ce i-a determinat să construiască acest oraș subteran uimitor ca un refugiu ferit de persecuție.

Orașele subterane au fost construite de creștini care scăpau de persecuția autorităților romane în timpul erei bizantine. Locația acestor orașe a fost aleasă cu grijă pentru că asigurau protecție împotriva inamicilor și aveau acces la surse de apă dulce precum râurile sau izvoarele. De asemenea, au slujit ca locuri unde creștinii se puteau închina fără teama de persecuție sau moarte.

Concluzie

Călătoriile pentru aventură sunt o industrie în creștere care nu încetinește prea curând. Baloanele cu aer cald sunt modalitatea perfectă de a vedea lumea din ochi de pasăre și de a o experimenta într-un mod unic. După cum se vede în acest articol, baloanele cu aer cald sunt visul unui călător de aventură devenit realitate. Ele ne pot oferi o oportunitate de a vedea lumea dintr-o perspectivă complet nouă și, pentru mulți oameni, merită toate riscurile asociate activității. Poți alege un sejur Cappadocia sau circuit Cappadocia cu TravelNow.Ro