Turcia pentru familii, de la parcuri de distracții la plaje sigure

Detalii

CategoriiTurism
Taguricalatorii, Turcia, vacanta
Ultima actualizareVineri 17 februarie 2023
Vizualizari473

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sejururile alături de toată familia, inclusiv cu cei mici, pot fi adesea obositoare. Cu toate acestea, dacă vei alege o destinație child-friendly, atunci te vei bucura de o vacanță deosebită, odihnitoare, relaxantă și distractivă deopotrivă, iar copii se vor simți întotdeauna în siguranță: de la parcuri de distracții și până la plaje sigure, consumându-și toată energia în timpul zilei!

Dacă ești în căutarea unei vacanțe pe cinste, atunci descoperă cele mai îndrăgite sejururi și excursii în Turcia pentru toată familia!

Destinații și atracții turistice din Turcia pentru toată familia Ankara

O regiune îndrăgită de turiștii de toate vârstele, Ankara este o destinație aflată în contiuă expansiune ce îmbină pitorescul cu modernul și oferă oaspeților un sejur deosebit. În prezent, orașul este considerat drept capitala simbolică a Turciei.

Bodrum

Este o destinație cu influențe grecești datorită poziționării sale din vestul Turciei. Orașul are un iz pestrit-oriental, fiind perfect pentru familiile cu copii datorită numeroaselor oportunități de recreere, relaxare și distracție pentru toate vârstele. Vremea este blândă pe tot parcursul anului, cu perioade ploioase doar în sezonul iernii. În Bodrum vei descoperi peisaje incredibile, iar pentru un sejur perfect pentru toată familia vizitează plajele din Bodrum, Castelul Sfântul Petru, Teatru Antic, Mausoleul din Halicarnas sau descoperă croazierele incredibile de o zi din Bodrum sau împrejurimi!

Antalya

Antalya este cel mai iubit oraș de către turiști datorită tuturor obiectivelor turistice oferite și a siguranței de care te poți bucura la orice moment din zi sau din seară. Orașul are o istorie bogată, dar și numeroase atracții pentru copii și adulți deopotrivă, așadar aici vei putea profita la maxim de vacanța ta! Pentru un sejur perfect vizitează în Antalya: Orașul Vechi, Portul, Muzeul Antalyei, Yivli Minare, Cetatea Romană, Aspendos, Termessos, Perge sau cascada Karst și Peștera Karain.

Istanbul

Expozițiile deosebite internaționale, siturile arheologice, Orașul Vechi, terasele și restaurantele cu delicii culinare, hotelurile all inclusive și parcurile în aer liber sunt doar câteva motive pentru care turiștii mici și mari aleg Istanbul pentru o vacanță de neuitat! Vizitează Moscheea Albastră, Piața Taksim, Palatul Topkapi, Cisterna Basilica, Miniaturk, Bebek, Palatul Dolmabahce sau fă o croazieră de-o zi pe Bosfor.

Marmaris

Dacă nu ești sigur dacă vrei să vizitezi muntele sau să faci plajă în viitoarea vacanță, atunci Marmaris este destinația perfectă pentru tine! Locația este un adevărat sat de vacanță - cu grădini înflorite, spații pentru plajă, cazare modernă, confortabilă și destinată pentru familiile cu copii și nu numai.

Izmir

Cel de-al treilea oraș ca mărime din Turcia nu încetează să încânte turiștii datorită poziției sale. Vei putea face plajă la Marea Egee, oferind totodată numeroase obiective atractive pe care să le vizitezi în zilele mai ploioase sau reci.

Pamukkale


Un peisaj de neuitat pentru vacanța ta îl vei putea avea doar la Pamukkale, un sit natural cu ape cristaline, păduri și, cel mai important element: ape termale foarte fierbinți. Cele din urmă sunt excelente pentru copii, adulți și seniori deoarece oferă un boost de sănătate, relaxare și voie bună!

Didim

Didim este o stațiune situată între Bodrum și Kusadasi, fiind o destinație excelentă pentru familiile ce doresc să-și „încarce bateriile”, să se relaxeze. Aici vei găsi peste 100 de hoteluri pentru toate bugetele. Vizitează orașul Efes, în apropierea stațiunii Didim, mormântul Fecioarei Maria, Templul Artemisului sau Mzueul de Istorie a Băilor Turcești.

Fie Istanbul, Antalya, Izmir, Ankara, Bodrum sau alte destinații de vacanță pe care urmează să le vizitezi, încearcă întotdeauna să creezi itinerarul potrivit în funcție de toți companionii excursiei, indiferent de vârsta lor, cât și de timpul pe care-l ai la dispoziție: un city-break binemeritat sau o vacanță prelungită și mult așteptată! Indiferent de orașul în care petreci concediul, nu pleca din camera de hotel fără aparatul de fotografiat!

Sursă foto: pexels.com/photo/photo-of-resort-under-cloudy-sky-2507031/