E bine de stiut despre parfumuri ...

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2596

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum pastram parfumul ?

Pe cat posibil, sticla cu parfum trebuie sa fie depozitata intr-un loc racoros si ferit de lumina. Astfel mirosul va ramane adevarat mai mult timp. Sub nici o forma nu se lasa in lumina directa a soarelui. Daca aveti doua parfumuri identice, incercati sa pastrati unul sigilat pana cand il terminati pe celalalt.


Cum purtam parfumul ?


Purtand parfumul pe zonele de puls (generatoare de caldura) adica interiorul incheieturii, in spatele genunchiului, in spatele urechii, decolteu si glezna, va creste timpul de reactie si de intensitate al parfumului.Parfumul trebuie sa fie pulverizat de la o distanta de aproximativ 20 cm. Astfel, el se va dispersa uniform pe piele fara sa se prelinga.Pulverizarea prea aproape de corp poate impiedica eliberarea diferitelor sale note.
parfum


Daca sticla este pastrata corect, parfumul poate dura pana la doi aniNu freca!


O eroare des intalnita este frecarea incheieturilor dupa aplicarea parfumului. Frecarea parfumului atenueaza si schimba mirosul deoarece este impiedicata eliberarea treptata a notelor din buchetul sau.


Fixativ


Pentru a obtine un strat de ansamblu minunat, pulverizeaza parfumul in aer la o lungime de brat si apoi mergi in norul parfumat, dar evita aplicarea pe haine deoarece acestea se pot pata iar mirosul difuzat de haine nu este adevarat precum cel difuzat de piele.
Cat de mult si ce tip de parfum ar trebui sa purtam?
Alege parfumuri pentru a satisface starea ta de spirit in functie de ocazii, dar ai grija la o regula buna de degetul mare - parfumul tau nu trebuie sa domine imprejurimile!


Pentru lunile de vara sunt recomandate parfumurile fresh-florale. Cresterea temperaturii corporale va grabi reactia parfumului iar mirosul devine mai puternic. In timpul iernii, opusul este valabil.
Notele unui parfum sau ''fragrance notes''


Asa cum deja stim un parfum are 3 note :- notele de varf, adica primele arome care se simt la imediata pulverizare a parfumului,- notele de mijloc, imediat dupa ce notele de varf se evapora,- notele de baza, bogate si intense, definesc parfumul cam la 30 de minute de la aplicare.