Adu-l de urgenta pe scena

Adu-l de urgenta pe scena

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJason Segel, Jonah Hill, Nicholas Stoller, Rose Byrne
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari748

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: Get Him to the Greek
An: 2010
Durata: 109 minute
Regia: Nicholas Stoller
Scris de: Nicholas Stoller, Jason Segel
Actori: Jonah Hill, Russell Brand, Rose Byrne
Gen: Comedie

Dupa lansarea unui cantec despre problemele din Africa, Aldous Snow (Russel Brand) isi ruineaza cariera, si ca urmare a acestui fapt, incepe sa consume alcool si droguri. Dupa putin timp, il paraseste si prietena lui, care il ia pe fiul lor si se muta in Italia la Napoli.

Deoarece compania lui Snow, Pinnacle Records, a pierdut o gramada de bani, este in cautarea unui mod de a imbunatati si de a creste veniturile. Aaron Green (Jonah Hill), un tanar ambitios, proaspat iesit din facultate are ideea de a-l pune pe Snow sa cante la Greek Theatre. Directorului companiei, Sergio (Sean Combs), ii place ideea, asa ca Green este insarcinat cu misiunea de a-l escorta pe Snow de la Londra la LA.

Inainte de a pleca in calatorie, Green se cearta cu prietena lui si acesta pleaca cu gandul ca s-au despartit. Cand ajunge la Londra, se chinuie sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-l tine sub control pe Snow si pentru a-l aduce pe scena. Insa nu fara sa treaca printr-o serie de peripetii si chinuri sentimentale.