Dezvoltarea unei afaceri de succes in inima Bucovinei

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBucovina, lactate
Ultima actualizareMiercuri 8 august 2018
Vizualizari10986

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sub deviza ”impreuna crestem satul romanesc”, societatea NIRO Serv Com aduce pe piata romaneasca produse lactate din Bucovina. Amplasarea societatii NIRO in orasul Gura Humorului face ca produsele obtinute aici, inca din anul 2000, sa poarte o amprenta calitativa cu totul speciala.

Ne mandim cu faptul ca fabrica noastra se afla chiar in inima Bucovinei, iar laptele obtinut de la fermele din zona insumeaza tot ce este mai bun in aceasta regiune unde clima, flora si fauna au calitati deosebite.

Inca de la inceputul activitatii, societatea NIRO a ales sa produca specialitati traditionale. Respectand retete vechi specifice zonei, dar sustinute temeinic de o linie de productie moderna, precum si de un potential uman de exceptie, am reusit sa ne ridicam rapid in topul producatorilor de renume din regiunea Bucovinei.

Performantele liniei de productie pentru prelucrarea laptelui ajuta la obtinerea unor produse unanim apreciate, precum banza telemea, branza de burduf sau diverse tipuri de cascaval, clasic sau afumat. Suntem un proiect de succes prin calitatea si savoarea produselor noastre si facem cinste tinutului Bucovinei renumit pentru frumusetile, dar si pentru resursele sale naturale. Intre acestea, laptele reprezinta un cumul de calitati. Apa, aerul, bogatia vegetatiei si modul dedicat prin care fermierii Bucovinei isi cresc cu multa grija si dragoste animalele, toate se regasesc in dulceata si bogatia laptelui care provine din regiunea binecuvantata amplasata in inima Bucovinei.

Producatorii si fermierii din arealul Gura Humorului si-au transmis de zeci de generatii secretele unui lapte gras, tocmai bun pentru a fi transformat in produse lactate traditionale.

De aproape doua decenii, specialistii in prelucrarea laptelui care activeaza in societatea NIRO au inteles ca prin imbinarea inteleapta a calitatii laptelui cu tehnologia moderna se pot obtine produse de exceptie. Astfel, s-au completat reciproc elementele unei retete de succes precum o materie prima cu un potential extraordinar, daruirea specialistilor NIRO, valorificarea unor vechi retete traditionale, dar si dotari de calitate, in conformitate cu standardele de calitate actuale.

Produsele lactate din Bucovina pe care societatea NIRO le ofera pe piata din Romania pot fi impartite in doua categorii distincte.

Prima categorie de lactate din Bucovina produse de NIRO sunt branzeturile si anumecascaval tip Rucar, cascaval tip Dalia, cascaval tip Argesel si cascaval afumat tip Vidraru. Urmeaza branzeturile tip telemea, branza de burduf, urda dulce si branza proaspata de vaci.

A doua categorie este reprezentata de lactate. Societatea NIRO produce lactate precum lapte batut, smantana, sana, kefir si iaurt.

Toate produsele lactate comercializate de societatea NIRO respecta fidel standardele de calitate si au inscris pe ambalaj procentul de grasime continut. Prin aceasta, consumatorul este pe deplin informat si primeste un produs care respecta fidel reteta traditionala din tinutul Bucovinei.

Sub sigla prietenoasa ”Produs in Bucovina”, societatea NIRO si-a promovat produsele lactate in cadrul targurilor de toamna organizate la Iasi si Bucuresti.

https://www.niro-lactate.ro/produse/