Amenajări interioare de efect, cu serviciile de creare design interior pentru apartamente

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, design de interior, Timisoara
Ultima actualizareJoi 9 mai 2024
Vizualizari705

Voteaza & Distribuie

Descriere

La achiziția unei case sau a unui apartament, imediat se pune problema cum va fi aceasta decorată și mobilată. Aici intră în discuție mai mulți factori, așa cum ar fi gusturile personale sau bugetul aflat la dispoziție. Stilul este, de asemenea, important, dar și spațiul are relevanța lui. Astfel se poate mobila o cameră de dimensiuni generoase, iar una mai mică poate căpăta altă întrebuințare.

Despre toate aceste amenajări sau reamenajări se ocupă cu stil Studio West Concept din Timișoara.

Ce presupune designul interior pentru apartamente


Amenajarea sau reamenajarea unui spațiu presupune o muncă de echipă sub îndrumarea unui expert. Acesta va ști exact cum să scoată maximul de beneficii dintr-un spațiu, fie el mai mare sau de dimensiuni mai mici.

În funcție de o serie de factori, când se începe un proiect de design interior pentru apartamente este neapărat să se țină cont de el. Anume vorbim aici despre lumină, dacă apartamentul are lumină naturală sau este nevoie de iluminare artificială. Apoi spațiul este deosebit de important, într-un spațiu mai mic se pot utiliza mobilierul rabatabil. Nici cromatica nu poate fi lăsată la voia întâmplării. Astfel, culorile calde și deschise pot mări spațiul, optic, dând impresia că o cameră e mai mare. Sigur, se poate opta și pentru combinații de culoare sau nuanțe tari pentru camera de zi.

Nu în ultimul rând, oglinzile strategic amplasate sunt cele care măresc spațiul, fie în dormitor, fie în alte camere.

Alegerea unei echipe de profesioniști contează


Perfect adevărat este faptul că multe persoane aleg să își decoreze sau redecoreze singure apartamentul. Dar stilurile pot fi diferite și, până la urmă, se va pierde timp și bani.

Specialiști care au experiență în amenajare, așa cum sunt și cei de la Studio West Concept, știe cum să folosească bugetul eficient. Nu doar atât, dar el va exploata la maxim fiecare spațiu pus la dispoziție. Se va începe cu mobilierul de bază, adecvat fiecărei încăperi în parte. Apoi culorile în care se vor zugrăvi pereții sunt și ele importante. Ele influențează starea de spirit, iar o culoare caldă se va potrivi în bucătărie, una caldă în dormitor. Pentru camera de zi se poate alege o nuanță mai energizantă, oranj de exemplu.

Obiectele de decor sau cele hand-made pot avea un loc de cinste în spații bine alese.

Servicii de consultanță și mobilier la comandă


Echipa de la Studio West Concept are grijă ca amenajarea unui spațiu de locuit să arate impecabil, în cele mai mici detalii. De la consultanță, proiectare și liste de achiziții până la implementare și montajul mobilierului ales, toate acestea trebuie să fie în acord cu personalitatea clientului.

Stilul locuinței, fie el vintage, casual sau modern va reflecta familia care locuiește acolo și se va constitui într-o oază de bună dispoziție. Toate detaliile contează, inclusiv spațiile sanitare și cele de depozitare. Într-un final, apartamentul va arăta așa ca în reviste, impecabil și primitor.

Detalii privind amenajarea, dar și serviciile firmei se pot obține de pe site-ul oficial studiowestconcept.com.

Contact: hello@studiowestconcept.com

Sursa foto: studiowestconcept.com