Design interior clasic de lux pentru case, realizat in Pitesti

Design interior clasic de lux pentru case realizat in Pitesti

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, design de interior, Pitesti
Ultima actualizareMiercuri 17 februarie 2016
Vizualizari1134

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nobili Interior Design Pitesti te ajuta sa iti duci la bun sfarsit visul. Pentru ca fiecare proiect este special, expertii din cadrul firmei de design interior se dedica trup si suflet pentru a realiza fiecare dorinta, posibila sau imposibila in cea ce priveste decorul casei tale.
Fiecare proiect se concepe in functie de nevoile beneficiarului, iar cu ajutorul specialistilor conceptul de ,,design interior casa Pitesti,, prinde viata, iar stilul se defineste. Daca cauti sa imbini un stil clasic de lux pentru casa ta, dar vrei sa pui accent pe comfort si functionalitate, cei de la Nobili Interior Design vin cu solutii rapide si adaptate pentru fiecare proiect in parte. Fiecare sfat este esential, iar inainte de-a lua o decizie finala, parerea clientul conteaza mai presus de orice.
Daca sunteti in cautare de un mobilier elegant, cei de la Nobili Interior Design recomanda gama clasica de lux. Daca aveti un spatiu amplu in cea ce priveste livingul, optati pentru o incapere de tip open space. Designerii indica alegerea unui parchet triplu stratificat, marca Kahrs. Culorile raman la latitudinea locatarului, insa in functie si de cromatica aleasa pentru pereti, parchetul poate fi deschis sau inchis la culoare.
Ca si mobilier, alegand una in stil clasic de lux, va veti simti ca un rege in palat. Aceasta mobila este confectionata din lemn masiv, iar detaliile si finisajele acestui tip de mobilier vor defini stilul clasic la care visati. Atunci cand ne gandim la o casa clasica de lux, inevitabil ne vine in minte imaginea unei biblioteci impozante care acopera un perete intreg. Aici va puteti etala obiectele valoroase de arta, portelanurile fine si chiar si alte colectii de valoare. Daca va ganditi sa introduceti si o sofa, optati pentru una masiva din gama de lux, tapitata cu matase sau chiar niste fotolii clasice, extrem de luxoase. Livingul dintr-o casa clasica trebuie sa emane un anumit grad de comfort, iar prin integrarea unor astfel de piese de mobilier (sofa, fotolii etc) veti crea si un spatiu de recreere.
Un candelabru maiestuos in hol, dormitor dar si living este de aseamenea o piesa care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa decorata in stil clasic. Si daca tot am mentionat si dormitorul, pentru aceasta incapere cei de la Nobili Interior Design, propun sa mergeti pe o cromatica calda, alegeand chiar un tapet ca punct central. Aici puteti sa renuntati la acele ornamente si decoratiuni somptuoase, care sunt caracteristice stilului clasic.
Puteti cere informatii despre realizarea unui proiect de design interior casa, vila sau apartament in Pitesti direct de pe siteul nostru http://www.nobili-interior-design.ro