De la startup la succes în e-commerce cu ajutorul CS-Cart

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriRomania
Ultima actualizareVineri 12 aprilie 2024
Vizualizari857

Voteaza & Distribuie

Descriere

Navigarea prin începuturile nesigure ale e-commerce-ului reprezintă o provocare semnificativă, plină de decizii dificile și incertitudini. Acesta este motivul pentru care NameBox, o agenție specializată în dezvoltarea soluțiilor de e-commerce și un nume de renume în industria web hosting din România, s-a dedicat oferirii de servicii adaptate necesităților complexe ale magazinelor online, de la cele de mici dimensiuni până la cele de mari dimensiuni.

Scurt istoric NameBox


NameBox oferă servicii de web hosting începand cu anul 2009, deservind peste 8000 de afaceri online din România și Europa. Cu două centre de date, unul în Cluj-Napoca și unul în Germania, NameBox se poziționează printre numele cunoscute din industria web hosting din România. Echipa NameBox, alcătuită din peste 10 experți în tehnologie, face din NameBox un partener de încredere pentru soluțiile de e-commerce și web hosting.

Începuturile în domeniul e-commerce


Cu o expertiză vastă în platformele de e-commerce precum WordPress + WooCommerce, OpenCart și PrestaShop, NameBox a identificat nevoia de soluții mai adaptabile și scalabile pentru clienții săi. Deși aceste platforme de e-commerce sunt populare și în prezent, ele nu răspund întotdeauna cerințelor specifice ale magazinelor online mai ample.

Transformarea afacerii prin adoptarea CS-Cart


Transformarea majoră pentru NameBox a survenit acum 8 ani, când echipa a început să lucreze intensiv cu platforma CS-Cart, recunoscută pentru flexibilitatea sa în personalizare, integrările disponibile by default și ușurința de scalare. Această mișcare strategică a permis agenției să livreze proiecte de anvergură, să ajusteze tarifele competitiv și să-și consolideze poziția pe piața de e-commerce din România.

Beneficiile aduse de CS-Cart


Adoptarea platformei CS-Cart a reprezentat un avantaj semnificativ pentru NameBox în gestionarea provocărilor legate de performanță, securitate și actualizări. Echipa a observat îmbunătățiri notabile în stabilitatea și viteza de încărcare a site-urilor dezvoltate, un avantaj apreciat deopotrivă de clienți și de echipa tehnică. Această stabilitate s-a dovedit a fi deosebit de valoroasă în perioadele cu trafic intens, precum Black Friday.

Astăzi, NameBox se mândrește să fie recunoscută ca unul dintre principalii dezvoltatori CS-Cart din România, cu un portofoliu impresionant de peste 300 de proiecte. Agenția oferă, de asemenea, un marketplace unic pentru extensii și module CS-Cart prin intermediul Cart Solutions, satisfăcând o gamă largă de nevoi ale clienților.

Transformarea provocărilor în oportunități de creștere


Pentru companiile mici si mijlocii care caută o soluție ideala de e-commerce scalabilă și optimizată din punct de vedere al performanței, NameBox și platforma CS-Cart reprezintă combinația ideală. Echipa NameBox este dedicată succesului clienților săi în vânzări online și este pregătită să sprijine fiecare etapă a dezvoltării afacerii. Vă invităm să descoperiți cum NameBox poate transforma provocările e-commerce în oportunități reale de creștere pentru afacerea dvs online.