Cum sa tratam transpiratia excesiva?

Cum sa tratam transpiratia excesiva?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2940

Voteaza & Distribuie

Descriere

transpiratia_excesivaDaca aveti probleme cu transpiratia excesiva, aflati ca aceasta se poate trata prin intermediul unor tehnici estetice.


Hiperhidroza sau cresterea anormala a secretiei sudorale poate fi combatuta cu succes, cu rezultate imediate, cu ajutorul tratamentelor cu botox sau toxina botulinica.Prin injectarea botoxului in diferite zone ale corpului, precum axile, palmele sau talpi, se opreste secretia glandelor sudoripare, astfel reducandu-se hiperhidroza in mare masura.In ceea ce priveste durata tratamentului cu toxina botulinica, acesta se realizeaza intr-o singura sedinta. Efectele incep sa se vada la 2-7 zile de la injectare, rezultatele pastrandu-se de la 5 pana la 7 luni.


Procedura nu implica durere, nefiind necesara efectuarea anesteziei locale. In ciuda acestui avantaj, injectarea toxinei botulinice trebuie sa fie realizata de catre medici specialisti, avand in vedere ca aceste injectii blocheaza procesul de secretie a glandelor sudoripare, injectii care necesita o anumita specializare si experienta.Deoarece e necesar sa elucidam problema efectelor secundare, aflati ca in urma cercetarilor de specialitate nu s-a descoperit nici o reactie adversa in cazul acestui tip de tratament.


Puteti recurge si la remedii naturale impotriva transpiratiei excesive.