Cum sa ne alegem cel mai potrivit chirurg estetician?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3211

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trebuie sa recunoastem ca datorita operatiilor estetice multe persoane au suferit transformari radicale, in bine evident! Un exemplu din ce in ce mai popular este injectarea cu botox. Insa pentru a nu da gres in aspiratiile tale de infrumusetare, e foarte important sa alegi cu mare atentie pe mana carui chirurg estetician te lasi.

Inainte de a te decide asupra afectuarii operatiilor, cerceteaza in amanuntime optiunile pe care le ai la dispozitie.

Astfel, primul lucru de care trebuie sa te asiguri de refera la experienta lui chirurgicala pe operatia dorita de tine. Verifica daca are specializare in domeniul respecitiv sau practica lui medicala e deficitara in acest sens. Tine cont de faptul ca multi dintre doctorii care se dau drept esteticieni sunt specializati de o ramura total diferita.

Intereseaza-te de urmatoarele aspecte: care e numarul operatiilor de tipul respectiv efectuate pana in prezent, care e vechimea sa in domeniu sau pentru cate interventii chirugicale e solicitat pe parcursul unui an.

O idee asupra stilului chirurgical al doctorului vizat iti poti contura din pozele altor pacienti, poze de preced si succed o anumita interventie chirurgicala. Evident ca nici aceste dovezi nu-ti pot oferi o garantie totala, intrucat o persoana are propriile sale caracteristici fizice si e foarte mica probabilitatea ca tu sa fi in aceeasi situatie.

E necesar ca intre tine si chirurgul estetician sa nu existe vreun „disconfort". La ce ne referim aici? La faptul ca un doctor bun este cel capabil sa te lamureasca in orice privinta, sa-ti elimine temerile si retinerile, de orice natura ar fi acestea. Nu te sfii sa-l intrebi tot ce consideri ca trebuie sa stii, chiar si informatiile banesti.

Asigura-te ca ai priceput indeaproape toate aspectele procedurii. El are datoria de a-ti vorbi pe intelesul tau despre toti pasii ce trebuie parcursi, precum si de a te avertiza asupra riscurilor operatiei sau complicatiilor care pot aparea ulterior.

E posibil ca doctorul estetician sa-ti recomande o procedura aditionala operatiei pe care doresti s-o faci spre a obtine rezultate maxime. Ai grija ca aceasta recomandare sa nu fie mai mult de o sugestie. Daca te simti presata in a lua decizia potrivita, cel mai bine ar fi sa te orietenzi catre un alt doctor.

Un doctor profesionist nu va ezita in a-ti oferi cat mai multe informatii despre experienta lui anterioara. Pentru a nu exista neclaritati, stabiliti pretul cat mai devreme posibil.

Un ultim sfat e sa nu te cramponezi la primul estetician pe care il cunosti! Fa-ti programare la mai multi si opteaza pentru cel mai potrivit chirurg estetician pentru problema ta. Decizia iti apartine in totalitate, iar lamentarile intarziate sunt de prisos.