Cum sa impodobim bradul de Craciun?

Cum sa impodobim bradul de Craciun?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCraciun, Cum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari5491

Voteaza & Distribuie

Descriere

Impodobirea bradului de Craciun este o combinatie intre stiinta si arta. Este o activitate care imprima celui ce decoreaza un sentiment nelimitat de bucurie. Pomul de Craciun a fost decorat pentru prima data in timpul domniei regelui George al III-lea.

Pomul de Craciun detine centrul scenei pentru o saptamana de la Ajunul Craciunului. O multime de eforturi si resurse sunt necesare pentru procurarea unui pom potrivit pentru casa ta. Dar ironia este ca multi oameni nu cunosc istoria din spatele pomului de Craciun si originile sale.

Persoana de la care a pornit ideea pomului de Craciun a fost Queen Charlotte, sotia de origine germana a lui George al III-lea. In ziua de Craciun a anului 1800, ea a organizat o petrecere pentru copii la Windsor, orasul in care a fost inregistrat primul pom de Craciun al Marii Britanii si o tisa decorata cu dulciuri, jucarii si lumanari. Printul Albert a fost cel ce le-a nationalizat propagandu-le temeinic in ziarele nationale.

Decoratiunile pentru pomul de Craciun au evoluat de-a lungul anilor. Initial, ideea a fost sa-l impodobim cu tot felul de ornamente si obiecte pline de culoare. Apoi au aparut luminile. De atunci ostentatia a fost bine inradacinata in cultura pomului de Craciun.

In zilele noastre pomul de Craciun e impodobit pentru a descrie un anumit aspect al vietii noastre: hobby, stare, cadru de spirit, care denota un lucru pozitiv si plin de speranta. O tema de nunta sau botez poate reflecta evenimentele din anul trecut sau anul urmator. Interesele curente, activitatile si evenimente de familie pot fi o sursa de teme care se vor adauga la amintirile de familie atunci cand albumele foto vor fi vizualizate.

Este necesara abordarea pas cu pas atunci cand impodobim pomul de Craciun. Cel mai important pas este acela de a decide specia de pom de Craciun. Acesta este de obicei ales in functie de numarul de ramuri si forma acestora. Daca fiecare ramura are un aspect esalonat, decorarea este imediata. Cei mai multi dintre copacii proaspat taiati vor necesita multi litri de apa in primele ore, asadar trebuie verificat nivelul apei de mai multe ori pe zi.

Un spray rezistent poate fi aplicat pe copac, inainte de a-l aduce in casa, care are menirea de a pastra acele proaspete pentru cateva saptamani. Inainte de a ajunge la impodobirea pomului de Craciun este recomandat sa se decida cu privire la tipul de efect care se doreste a fi atins. Ideal ar fi sa fie folosite doua seturi de lumini. Setul mai scurt se va spirala in jurul trunchiului de copac de sus in jos, in timp ce varianta mai lunga se va infasura in jurul ramurilor.

Schema de culori trebuie sa asigure pomului un aspect minimalist, dar de efect. Excelent ar fi sa se adopte o schema de doua culori. Puteti alege din culorile: verde, auriu, violet sau rosu. Culoarea principala se plaseaza pe ramuri iar cea secundara intr-un mod predominant in pom, oferind profunzime aspectului.

Totusi, daca aspectul minimalist este ocolit, atunci pot fi utilizate multe ornamente. Acestea pot fi globuri de sticla ieftine disponibile la magazinele de discount. Nu exista nici un sfat pentru decorarea partii din spate a pomului, deoarece aceasta nu va fi vizibila. Lanturi de margele pot fi infasurate la capetele ramurilor. In cazul in care globurile au un finisaj lucios, ar fi minunat daca ar reflecta lumina in toata camera.

In cele din urma, in varful pomului trebuie sa fie adaugat ornamentul cel mai semnificativ. Acesta trebuie sa simbolizeze spiritul Craciunului, asa ca trebuie sa fie unic, precum si elegant. Stelele si ingerii erau unele dintre optiunile populare in trecut. Acum, ca pomul este decorat, apare problema soportului. In cazul in care suportul pomului de Craciun este vizibil s-ar putea strica tot aspectul si spulbera magia momentului. Este neaparat necesar ca suportul sa fie acoperit tot timpul.

Acesta este doar unul dintre nenumaratele moduri in care un pom de Craciun poate fi impodobit. Dar, dintre toate, cel mai potrivit este cel in care fiecare membru al familiei contribuie in toate etapele, de la planificare pana la executie si delectare.