Creează spațiu pentru decorațiunile de Crăciun cu ajutorul unui anticariat care face achiziții cărți

Detalii

CategoriiRegional
TaguriCarti, Craciun
Ultima actualizareJoi 25 noiembrie 2021
Vizualizari541

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și odată cu ele apare și dorința de a-ți împodobi casa cu cât mai multe decorațiuni. Și pe bune dreptate! Cine nu iubește Crăciunul? E sărbătoarea care-ți oferă scuza perfectă pentru cumpărăturile impulsive. Dar ce se întâmplă când sărbătorile se termină și trebuie să le dai jos? Ce faci cu ele? Ocupă atât de mult spațiu și le folosești doar o dată pe an!

De aceea, este important să-ți minimizezi spațiul de stocare al decorațiunilor! Știu că acest lucru sună foarte greu de făcut. Mai ales, când există atât de multe articole drăguțe de decor pe care chiar vrei să le cumpări și să le expui.

Cum să-ți minimizezi spațiul de stocare al decorațiunilor de Crăciun

1. Fii selectiv
Acest lucru îți va economisi nu numai spațiul de depozitare, ci și o sumă considerabilă de bani! Când mergi la cumpărături pentru decorațiuni, păstrează întotdeauna această întrebare în mintea ta: ce voi face cu acest articol când se vor termina sărbătorile? Dacă este ceva mai mic, atunci s-ar putea să nu ai nicio problemă în a găsi spațiu pentru el. Dar dacă este ceva mare și voluminos, decide unde îl vei depozita (și unde îl vei afișa în casă) înainte să-l cumperi! Articolele dintr-un magazin pot fi înșelătoare. Par mai mici atunci când te afli într-un magazin mare. Și apoi îl aduci acasă și dintr-o dată acel ren în miniatură ocupă mult spatiu din încaperea ta! Așa că gândește-te cu atenție înainte de a cumpăra și fii selectiv!

2. Folosește culori și imprimeuri neutre
Alege culori și imprimeuri neutre. Astfel, vei putea refolosi aceste articole pe tot parcursul anului și s-ar putea să nu fie nevoie să le depozitezi deloc. De exemplu, o vază roșie poate fi folosită de Crăciun, de Paște și chiar de Ziua Îndrăgostiților. Deci, în loc să cumperi o vază roșie care este acoperită cu modele de Crăciun, alege una simplă pe care să o poți folosi pentru mai multe sărbători. Poți oricând să o umpli și să o decorezi pentru orice sărbătoare dorești, folosind o panglică, crengi de brad sau flori de sezon.

3. Donează decorațiunile vechi pe care nu le mai folosești
Păstrezi decorațiuni de sărbători pe care nu le mai folosești? Poate că aceste articole ar trebui să fie reutilizate de altcineva. Nu are rost să depozitezi lucruri pe care nu le mai folosești! Cel mai bine este să faci o selecție și să le donezi unui orfelinat sau unor familii care nu au posibilități financiare. Vei aduce un zâmbet pe chipul unui copil.

4. Alege lumini în tonuri calde
Lumânările sunt o opțiune excelentă de iluminat pentru spațiile mici comparativ cu instalațiile suspendate sau lămpile de podea supradimensionate care pot deveni copleșitoare. Amprenta lor mică este, de asemenea, un plus. Lumânarea este o modalitate excelentă de a adăuga o notă festivă. Ghirlandele luminoase atârnate de pereți și tavane sunt o altă opțiune discretă, dar orice ai face, alege lumini cu tonuri calde.

Apelează la un anticariat care face achiziții cărți În cazul, în care iubești foarte mult decorațiunile de Crăciun, un anticariat care face achiziții cărți, precum Cumparcarti.ro, te va ajuta să creezi spațiu suficient pentru ele. Echipa de la anticariatul Cumpar Carti achiziționează cărți vechi sau noi, indiferent de cantitate și de domeniu. Evaluarea și plata volumelor se face pe loc.

Tot ce trebuie să faci este să suni la numărul de telefon 0724.329.818, iar echipa se va deplasa la domiciliul tău în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care-ți dorești să faci o plimbare, te poți duce chiar tu la sediul lor. Acesta se află pe Strada Mașina de Pâine nr. 49-51, Sector 2, București.

Un anticariat care face achiziții de cărți este soluția perfectă pentru orice iubitor de decorațiuni festive.

Sursa foto: unsplash.com/photos/1L4q_S1atmc