Anul acesta Crăciunul va fi de poveste - decorațiuni Crăciun și brazi la AM SI EU vei găsi!

Detalii

CategoriiShoping
TaguriCraciun
Ultima actualizareJoi 20 octombrie 2022
Vizualizari330

Voteaza & Distribuie

Descriere

În fiecare an Crăciunul vine cu farmecul său aparte. Perioada sărbătorilor de iarnă este una pe cât de mult așteptată, pe atât de îndrăgită. De la mic la mare ne bucurăm cu toții de decoruri feerice, de lumini și decorațiuni care spun povestea acestei sărbători. Așadar nu este prea devreme să ne gândim deja la cum va arată decorul de Crăciun în 2022. Fie că ești în căutare de globuri pentru bradul de Craciun sau chiar brazi artificiali te vei bucura să descoperi magazinul online AM SI EU.

Tendințele anului sau clasicul mereu la modă?

An de an sunt alte culori și stiluri recomandate ca fiind tendințele de actualitate. Dacă există modă în materie de îmbrăcăminte și încălțăminte, de ce nu ar exista și în materie de decoratiuni Craciun si brazi? Ideile designerilor sunt tot mai neconvenționale: brazi negri sau decorați cu ornamente în forme care mai de care mai atipice. Altfel spus, împodobitul bradului este expresia stilului tău. Pentru cei care își doresc să se rezume la clasic, roșul, verdele și albul vor fi mereu la modă. Cu aceste 3 nuanțe sau chiar și un decor monocromatic nu vei da vreodată greș. Indiferent care este alegerea din punct de vedere cromatic, mai întâi de toate descoperă magazinul Amsieu.ro și stocul generos de opțiuni.

Globuri - elegante, forme interesante și povești spuse prin finețea detaliilor

Știai că tradiția bradului de Crăciun, împodobit există deja, când globurile încă nu erau folosite pentru decor? Se crede că istoria acestor ornamente datează în urmă cu 200 de ani, undeva în Germania. Germanii meștereau combinații metalice și din sticlă în formă sferică pe care le agățau în copacii din curtea casei. Globurile erau menite să protejeze de spirite care bântuiau.

În timp însă, această practică a căpătat valențe estetice și a ajuns să fie printre cele mai căutate tipuri de decorațiuni pentru bradul de Crăciun. Acum vorbim de o diversitate extraordinară, au forme dintre cele mai diverse, culori pe măsură, sunt realizate din materiale mai diverse nu doar din sticlă. La capitolul design sunt la fel de impresionante. Globurile în bradul de Crăciun spun o poveste. Spre exemplu, descoperă la AM SI EU globurile mate cu figurine pictate - acestea sunt perfecte pentru bradul împodobit în stil parizian, chic. Globurile cu mărgele sunt în schimb elegante și delicate, în timp ce cele pe care stă presărat sclipiciul au devenit un simbol al stilului modern de amenajare.

Comandă online, din timp

Nu este prea devreme să te gândești la decorul de Crăciun. Îți iei astfel având de timp să te gândești mai bine care va fi varianta ideală de decor. Comandă timpuriu, stocurile sunt generoase și prețurile prietenoase. Ce lași pe ultima sută de metri te va condiționa cu privire la disponibilitatea de stoc și posibil că și din punct de vedere al prețurilor.

De la amsieu.ro poți comanda brad artificial, coronițe, globuri și alte decorațiuni pentru casă.

Contact: contact@amsieu.ro