Cum te ajută nanofibrele Toppik să maschezi părul rărit?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguripar
Ultima actualizareMiercuri 26 mai 2021
Vizualizari309

Voteaza & Distribuie

Descriere

Căderea părului pare să afecteze un număr tot mai mare de oameni. Moștenirea genetică, modificările hormonale, anumite tratamente sau o serie de boli sunt cauzele care determină căderea părului, și asta chiar și în rândul populației tinere. Cu siguranță, cei ce realizează că părul le-a devenit tot mai rar caută soluții, de la șampoane care întăresc rădăcinile firelor de păr, la aplicarea de extensii sau nanofibre pentru păr. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim ce sunt nanofibrele pentru păr Toppik, cum funcționează acestea și de ce merită să fie luate în considerare.

Ce sunt nanofibrele pentru păr Toppik

Nanofibrele pentru păr sunt rezultatul unor studii complexe care fac parte din categoria produselor cosmetice pentru păr. Acestea sunt realizate din cheratină naturală, asemănătoare cu cea care se găsește în structura firelor de păr și în unghii. Micile particule cu nanofibre Toppik, la aplicare se lipesc pe firele de păr, pe care le fac săparămai groase, diminuând astfel aspectul de păr rar. Avantajul produsului cu nanofibre constă în faptul că nu poate fi detectat, nici de la distanță mică.

Reprezintă soluția potrivită pentru persoanele care nu doresc să apeleze la transplant, pentru femeile care doresc să scape de aspectul neplăcut de păr rar, în special în perioadele de după sarcină și alăptare, perioade în care modificările hormonale cauzează pierderea părului. De asemenea, nanofibrele sunt potrivite persoanelor care suferă din pricina căderii părului pe fond de stres.

Cum funcționează nanofibrele Toppik?

Nanofibrele Toppik sunt foarte simplu de utilizat. Acestea se gasesc în recipiente de tip spray. Se agită energic tubul înainte de pulverizare. Nanofibrele se aplică pe păr uscat, proaspăt spălat. După pulverizare părul trebuie tasat puțin pentru a le distribui până la rădăcină. Nanofibrele Toppik se atașează de firele de păr, făcându-le să pară mai groase, mai sănătoase. Prin lipirea nanofirelor părul capătă volum, fără a arăta artificial.

Avantajul nanofirelor este că sunt rezistente; părul astfel cosmetizat nu își pierde aspectul dacă afară plouă, bate vântul sau porți accesorii pe cap. Dar acestea sunt îndepărtate ușor la spălarea prin șamponare.
Trebuie precizat că nanofibrele sunt produse cosmetice, nu sunt tratamente și nici nu sunt suplimente care să favorizeze creșterea părului. Este adevărat, că acestea întăresc firele de par, iar acestea nu se mai rup atât de repede, însă nu împiedică căderea părului de la rădăcină.

Cine poate folosi aceste nanofibre?

Cum am menționat nanofibrele sunt realizate din proteine naturale, asemănătoare cu cele existente în păr și unghii. De aceea nu sunt invazive, nu produc alergii, nu afectează rădăcina părului sau scalpul. Acestea se fixează pe firele de păr oferind instant aspect de păr des si bogat.

Pot fi utilizate de femeile tinere care au păr subțire, de persoanele care suferă de căderea părului din pricina stresului și a dereglărilor hormonale. Sunt potrivite de asemenea pentru bărbații care au început de alopecie sau doamnele mai în vârstă care au părul mai rar. Totuși, nu sunt soluția tocmai potrivită pentru persoanele care au părul tuns scurt, fire mai mici de 1 cm. Când părul este foarte mic sau foarte rar, nanofibrele nu au suficient suport de susținere, caz în care e posibil ca rezultatul final să nu fie unul optim.