Cum se îngrijesc plantele de balcon - Sere Flori Mihăiești dispune de elementele necesare

Cum se îngrijesc plantele de balcon - Sere Flori Mihăiești dispune de elementele necesare

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriflori
Ultima actualizareDuminica 25 aprilie 2021
Vizualizari81

Voteaza & Distribuie

Descriere

Florile sunt o bucurie și oriunde ai merge acestea luminează ziua oricui. Primăvara vine cu o stare mai bună la pachet, când totul se dezmorțește și revine la viață. Fiecare cap timid de floare ce iese de sub stratul de zăpadă aduce și zâmbete pe buze. Acestea vestesc venirea anotimpurilor calde, toată lumea este mai fericită și străzile încep să fie pline de oameni.

O floare dintr-o grădină, de la un geam sau din mâna unei doamne care l-a primit de la soț, toate sunt o încântare pentru ochi. Paleta multicoloră și mirosul îmbietor au puterea de a schimba stările oamenilor în bine. Pentru cei care își doresc să se bucure în fiecare zi la vederea unor plante, Sere Flori Mihăiești vă pune la dispoziție atât plante cât și produsele necesare pentru îngrijirea acestora.

Plantele pentru balcon și interior

Pentru persoanele care dispun de o grădină și în fiecare an se bucură de un mini câmp de flori, acesta poate fi un spațiu optim pentru relaxare și reculegere. Totuși, pentru cei care stau la bloc, sunt variante pentru care pot opta. Oricine poate alege niște plante de balcon pe care să le așeze la marginea geamului și de care se poate bucura.

Pe site-ul celor de la Sere Flori Mihăiești sunt disponibile plante potrivite pentru balcon și suportul pe care pot fi prinse. Mușcatele sunt printre preferințele clienților când vine vorba despre plantele de balcon. Acestea sunt foarte bogate atât în floare cât și în frunze. Puteți comanda de pe site un pachet cu jardinieră de 60 de centimetri cu plante incluse sau pot fi cumpărate independent, deoarece au și jardiniere disponibile.

Cum se îngrijesc mușcatele

Pentru ca aceste plante să fie frumoase și bogate, au nevoie de o îngrijire specifică. Pentru o mai bună înflorire, mușcatele dar și alte tipuri de plante, trebuie fertilizate o dată la șapte zile. Acestea necesită un fertilizant special, mai bogat în fier, fosfor și potasiu. Poate fi comandat de pe site în bidon de 2,5 litri sau mai puțin. În fiecare săptămână trebuie îndepărtate florile uscate, pentru ca planta să hrănească bobocii care apar.

Mușcatele sunt de mai multe tipuri precum drepte, curgătoare sau semicurgătoare. Acestea pot fi prinse la geam și într-un coș suspendat, în special datorită faptului că planta crește în jos și se extinde. Culorile acestora sunt diferite, dar cea mai întâlnită este culoarea roșie. Sere Flori Mihăiești pune la dispoziția clienților mușcate roz sau roșii de diferite mărimi. Trebuie udate de două ori pe săptămână sau chiar mai des dacă este soare mult prea puternic afară.

Aceste plante îmbogățesc orice geam la care sunt așezate și redau o starea de bine la vedere. Orice plantă alegeți pentru balcon, este necesar un fertilizant, deoarece acesta hrănește intens planta cu toate cele necesare și astfel florile vor fi mult mai intens colorate și bogate, la fel și frunzele.

Pentru a vizualiza toată gama disponibilă accesați site-ul sereflorimihaiesti.ro și pentru comenzi sau mai multe informații sunați la numărul 0720036170 sau trimiteți e-mail la adresa contact@sereflorimihaiesti.ro