Cum să eviți ghișeele atunci când vrei un împrumut rapid?

Cum să eviți ghișeele atunci când vrei un împrumut rapid?

Detalii

CategoriiEconomie
Taguriimprumut financiar
Ultima actualizareLuni 23 august 2021
Vizualizari157

Voteaza & Distribuie

Descriere

Atunci când întâmpini o situație neprevăzută, cu siguranță nu ai energie și nici timp de pierdut pentru a aștepta la ghișeele băncilor suma de bani necesară pentru soluționarea problemelor. Birocrația, documentația destul de stufoasă, procedurile greoaie, criteriile de eligibilitate foarte stricte sau nevoia de a prezenta garanții îți creează numeroase impedimente și prelungește perioada în care poți intra în posesia banilor, ceea ce nu-ți rezolva deloc urgențele. Din acest motiv, cea mai bună variantă o reprezintă accesarea unui credit rapid. Iată cum poți să eviți drumurile inutile și cozile la ghișee când optezi pentru un astfel de împrumut:

Apelează la o instituție financiară nebancară

Apar momente în viața fiecăruia dintre noi când suntem puși în fața unor situații neașteptate, care ne dau peste cap bugetul personal. Înlocuirea unui aparat electrocasnic, necesitatea de a merge cu mașina la service sau o urgență stomatologică, astfel de lucruri generează cheltuieli suplimentare. Deși de cele mai multe ori nu vorbim de sume foarte mari, lipsa resurselor financiare ne aduce mari bătăi de cap. Din fericire, creditele rapide oferite de instituțiile financiare nebancare rezolvă orice problemă în care te afli, mai ales că primești banii de la distanță. Practic, poți accesa un împrumut online, rapid, de oriunde, exact atunci când ai nevoie, fără să oferi explicații sau să te deplasezi la sediul instituției.

Stabilește suma de bani de care ai nevoie

În general, creditele rapide se accesează pe perioade scurte de timp, astfel că sumele împrumutate nu sunt foarte mari. În funcție de instituția la care apelezi, poți solicita sume începând de la 150-200 de lei și care ajung până la 1.500 de lei sau chiar și mai mult, respectiv 2.000 ori chiar 4.000 de lei. De obicei, condițiile sunt diferite pentru clienții noi, în sensul că pentru prima dată se poate împrumuta o sumă mai mică, iar la următoarele credite valoarea poate crește. Astfel, pasul important pe care îl faci chiar din confortul casei tale este să stabilești ce sumă de bani îți trebuie pentru rezolvarea rapidă a problemelor urgente.

Alege perioada în care poți rambursa banii

Dacă vrei un împrumut rapid trebuie să știi că toate detaliile vor fi stabilite de tine, fără să te deplasezi la ghișeu sau să fii asistat de anumiți consultanți. De regulă, instituțiile financiare nebancare acordă credite rapide pentru un interval de timp cuprins între 7 și 30 de zile, însă există și posibilitatea de a restitui banii sub formă de rate lunare. Pentru a fi cât mai bine informat, pe pagina principală a site-ului instituției de credit poți face și o simulare pentru împrumutul tău cu ajutorul unui calculator online.

Completează un formular online

În momentul în care știi deja ce sumă ai nevoie să împrumuți și când poți să restitui banii, tot ce trebuie să faci este să completezi un formular online cu datele tale de identificare și detaliile referitoare la creditul pe care urmează să-l soliciți. Însă, odată ce îți vei crea un cont pe site-ul instituției financiare nebancare, la următoarele împrumuturi nu vei mai fi nevoit decât să te loghezi în respectivul cont. Mai departe, după transmiterea formularului către instituție, solicitarea ta va fi analizată, iar banii îți vor fi alocați direct în contul tău bancar. Așadar, în doar câteva ore vei intra în posesia sumei de care ai nevoie fără să mergi la ghișeele băncilor, ci prin simpla completare a unor date online.

Acum că știi cât este de simplu să beneficiezi de un credit rapid, chiar din fața calculatorului sau a smartphone-ului, fără îndoială vei evita să te mai împrumuți la rude sau prieteni ori să stai la cozile de la ghișee. Creditul rapid te ajută să depășești orice impas financiar, simplu și ușor, exact atunci când ai mare nevoie de bani!

Sursa foto:pexels.com/photos/4968384/pexels-photo-4968384.jpeg