Cum să aplici online pentru un credit urgent

Cum să aplici online pentru un credit urgent

Detalii

CategoriiEconomie
Taguricredit
Ultima actualizareVineri 29 octombrie 2021
Vizualizari232

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din când în când avem cheltuieli neprevăzute, pe care este necesar să le acoperim urgent. Poate a survenit o problemă medicală sau ți s-a stricat mașina. În astfel de situații, ca să eviți refuzuri peste refuzuri din partea apropiaților, care la rândul lor voiau să-ți ceară un mic împrumut, soluția ar putea fi fi un credit rapid online. La care poți aplica în doar câteva minute, doar cu ajutorul unui formular online. Astfel, poți rezolva totul, rapid, pe cont propriu, doar cu un simplu click.

Ce este un credit online?

Un credit online este cea mai rapidă și avantajoasă opțiune de împrumut, la care poți apela chiar din confortul casei tale, sau de oriunde ai acces la internet. În prezent, poți opta pentru creditare online la anumite bănci, însă poți accesa un credit de nevoi personale 100% online, doar în cazul în care ești deja client al băncii. În caz de nevoie, poți lua în considerare și instituțiile financiare nebancare (IFN), pentru a accesa un credit exclusiv online, precum ViaConto. Astfel de instituții îți pot oferi un credit online fără dobândă, mai ales dacă ești client nou.

Cum soliciți urgent un credit online?

Solicitarea unui credit online se poate face extrem de ușor, urmând doar câțiva pași esențiali. Unele instituții financiare nebancare acordă astfel de împrumuturi rapide, pentru a facilita cât mai mult întregul proces, renunțând, de asemenea, la dobândă pentru primul credit online nebancar. Acum poți accesa foarte ușor un credit online, fără acte și fără timp pierdut în fața ghișeelor. Cele mai multe companii nebancare nu îți vor cere giranți, garanții și nici adeverințe de venit sau alte documente. De cealaltă parte, în cazul băncilor, situația este diferită, pentru că întotdeauna ai nevoie de un dosar complet, pentru a cere un împrumut.

Avantajul de a cere un credit online IFN constă în faptul că totul se va desfășura online, iar transferul banilor se va realiza cât mai repede. În plus, tot procesul se realizează în trei pași.

Pentru început trebuie să selectezi suma de bani de care ai nevoie pentru a-ți rezolva urgența financiară. Trebuie să știi că sumele acordate în cadrul creditelor online sunt destul de mici, așa că poți alege un astfel de împrumut doar pentru a acoperi cheltuieli minore.

După ce ai selectat suma dorită, poți să setezi perioada de returnare a împrumutului, având la dispoziție un interval de timp între 7 și 30 de zile. Cel mai bine ar fi să calculezi câte zile mai sunt până la salariu, astfel încât să bifezi cea mai favorabilă perioadă. De asemenea, dacă nu poți acoperi împrumutul la timp, poți prelungi data scadentă, contra unei taxe de prelungire.

Ultimul pas este completarea formularului online, în care va trebui să menționezi datele tale de contact: nume, prenume, număr de telefon și adresă de e-mail. După ce ai efectuat acești pași, poți aplica pentru împrumut, urmând ca banii să îți intre în cont în doar câteva zile, după ce creditul va fi aprobat.

Cine poate solicita un credit online rapid


Creditele online sunt la îndemâna tuturor, iar acum oricine poate accesa cu ușurință un împrumut online. Însă, pentru a beneficia de un astfel de credit rapid, fără adeverință de venit sau alte documente, trebuie să te îndrepți către o instituție financiară nebancară, unde condițiile de obținere a creditului sunt mai lejere. Trebuie în primul rând să ai vârsta minimă de 18 ani, să fii cetățean român și să ai o carte de identitate valabilă. De asemenea, pentru a aplica pentru un credit online, este necesar să ai un venit lunar net de minimum 500 de lei și să ai un cont bancar, cu card atașat, pentru a putea primi banii împrumutați.

Poți aplica simplu și rapid pentru un credit online, fără să fie nevoie să mai petreci minute în șir, așteptând la ghișeele băncilor. În cazul în care ai nevoie să aplici pentru un credit urgent, la o instituție financiară nebancară, totul va decurge ușor și fără stres. Procesul pentru un credit online urgent este simplu, iar banii îți vor fi virați în cont, în doar câteva ore.

Sursa foto: unsplash.com/photos/gf8e6XvG_3E