Creditele rapide online - cel mai simplu mod de a obtine imprumutul dorit

Creditele rapide online - cel mai simplu mod de a obtine imprumutul dorit

Detalii

CategoriiEconomie
Taguricredit
Ultima actualizareJoi 25 noiembrie 2021
Vizualizari76

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ziua de astazi este foarte usor pentru oameni sa faca rost de banii necesari pentru anumite produse sau servicii cand se afla intr-un impas financiar. Solutia vine de la institutiile financiare nebancare (IFN) care ofera imprumuturi simplu si rapid, in conditii minime de efort si documentatie.

Credit rapid IFN - cat de simplu se obtine

Majoritatea institutiilor cu acest domeniu de activitate acorda un credit rapid IFN impunand cateva conditii minime de eligibilitate pentru candidati, precum: sa aiba domiciliul stabil in Romania, sa fi implinit varsta minima de 18 ani, sa aiba un venit constant si sa posede un cont bancar.

Pentru a fi si mai accesibile pentru toti oamenii, IFN-urile acorda si imprumut online nebancar, care poate fi accesat fara prezenta fizica la institutie, ci necesita un calculator/telefon/tableta conectate la internet. Clientii care recurg pentru prima data la aceasta alternativa, trebuie sa-si creeze un cont pe site-ul IFN-ului, sa ataseze o fotografie dupa cartea/buletinul de identitate si in scurt timp pot obtine banii de care au nevoie. Limita maxima variaza, fiind diferita de la o institutie nebancara la alta, dar, in general, este situata in jurul valorii de 4000 de lei.

Anumite entitati nebancare solicita completarea online a cererii de credit, iar documentele pot fi transmise chiar si prin e-mail. Banii vor fi primiti in contul de salariu sau pensie, in cateva ore, pana la maximum 24 de ore, mult mai rapid decat in cazul unui imprumut de la o institutie bancara. Aceasta din urma impune un dosar mai stufos, care necesita o analiza indelungata, iar viramentul banilor poate intarzia din aceste motive.

Credit fara dobanda? Da, este posibil!

Au aparut foarte multe IFN-uri pe piata in ultimii ani, de aceea este necesara o minima documentare asupra lor si a ofertelor pe care le pun la dispozitia celor interesati. Cand vad pe internet anunturi de tipul credit rapid IFN fara dobanda, multi oameni sunt sceptici si cred ca este doar un mod al acestor societati de a-si face reclama. In realitate, unele institutii nebancare pot oferi pana la 4000 de lei, pe o perioada mai scurta, de maximum 90 de zile, la plata careia sa solicite 0% dobanda. Insa, in cazul in care data scadenta este depasita, se platesc dobanzi penalizatoare mai mari. Cei de la creditrapid.ro ii sfatuiesc pe toti clientii sa se informeze bine si sa afle de la reprezentantii in cauza toate lamuririle necesare legate de conditiile vizibile sau ascunse in care se desfasoara operatiunea online.

Creditele rapide online au aparut pentru a veni in intampinarea celor care, din diverse motive, nu se pot deplasa pana la o banca sau la o institutie financiara ca sa beneficieze de un imprumut. Unele persoane au programul foarte incarcat la serviciu, sunt ocupate cu cresterea si ingrijirea copiilor sau pur si simplu nu dispun de mijloacele de deplasare necesare pentru a se prezenta fizic la o astfel de unitate, asa ca pentru ele si pentru aceia care detesta sa stea la cozi, imprumutul online este o solutie ideala. Ca si in cazul creditului clasic si accesarea celui online este strict confidentiala.