Comparatie de pret si performante pentru inchirierile auto

Comparatie de pret si performante pentru inchirierile auto

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguripret
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1296

Voteaza & Distribuie

Descriere

In functie de cerintele si bugetul pe care il alocati pentru inchirierea unei masini exista o oferta variata din care puteti alege. Din punct de vedere al raportului calitate - pret - performanta ofertele sunt excelente.

Tarifele de inchiriere a unei masini incep de la 10 euro. Pentru 10 euro/ zi puteti inchiria un autoturism ieftin, mic, un Daewoo Matiz, pe o perioada de minim 21 de zile. Daca doriti sa inchiriati masina doar pentru 3 zile tariful este de 20 euro/ zi. Prin urmare este mai convenabil sa inchiriati o masina pe o perioada de timp mai mare. Gasiti pe site-ul http://www.inchirieri-auto-ieftin.ro/tarife.html oferta detaliata pentru fiecare masina in functie de perioada de inchiriere.

Daca vreti sa calatoriti impreuna cu mai multe persoane si aveti nevoie de mai mult spatiu de transport, va trebuie o masina mai mare decat Matiz-ul si puteti opta pentru Dacia Logan, o masina care se afla tot in categoria autoturismelor de inchiriat ieftine. Astfel, inchirierea pentru minim 3 zile a unui Logan incepe de la 24 euro/ zi si de la 14 euro/ zi daca inchrierea se face pe o perioada mai mare de 21 de zile. Loganul este una din masinile cele mai solicitate atat pentru pretul sau de inchiriat foarte accesibil cat si pentru faptul ca este o masina relativ robusta, solida, excelenta pentru drumurile din Romania.

Mai departe, la urmatorul nivel de calitate, puteti alege o masina cu mai multe dotari disponibile, cu un nivel de confort mai mare, o masina din gama Renault, respectiv Renault Clio, Symbol, Hatchback, Kombi sau Sedan. Tarifele incep de la 26 euro/ zi pentru o perioada de minim 3 zile si 16 euro/ zi pentru o perioada mai lunga. Daca doriti un Sedan automat in loc de unul cu schimbator de viteza manual diferenta este de doar 2 euro pentru inchirierea peste 21 de zile.

Masinile de top cum sunt Renault Grand Scenic care are 7 locuri si spatiu mai mare decat o masina obisnuita poate fi inchiriata cu 35 euro/ zi pentru minim 3 zile. Daca vreti sa faceti o calatorie impreuna cu mai multi pasageri si bagaje este recomandat sa alegeti aceasta varianta.

Ford Focus Kombi cu geamuri electrice, servo directie, aer conditionat si portbagaj foarte spatios se poate inchiria pentru 32 euro/ zi.

Prin urmare, pentru cel mai mic pret veti alege o masina mica, cu confort redus, fara aer conditionat si servo directie. Pentru aproximativ 6 euro in plus puteti inchiria o masina cu aer conditionat, mai confortabila, cu servo directie si geamuri electrice. Pentru confortul si siguranta dumneavoastra, dar si in functie de alti factori veti ajunge la concluzia ca este mai bine sa optati pentru o masina mai buna. In alta ordine de idei, daca planuiti o calatorie cu familia este mai sigur sa platiti o diferenta minora pentru o masina cu portbagaj mare si incapator in locul unei masini cu un portbagaj micut. In acest fel veti evita nervi, stres, certuri, stari de disconfort, riscul de a va strica vacanta si de ce nu, poate chiar riscul de accidente.

In concluzie, tarifele pentru inchirierea unei masini difera in functie de calitatea, serviciile disponibile pe masina, precum si de spatiul disponibil in interior pentru pasageri si in portbagaj. Cand alegeti masina pentru inchirat luati in considerare nu doar pretul cel mai mic ci si performantele masinii, nivelul de confort si scopul calatoriei. Oferta masinilor de inchiriat este diversificata pentru ca se adreseaza unui numar variat de clienti, cu nevoi de confort si siguranta diferite.
http://www.inchirieri-auto-ieftin.ro/tarife.html