ColorMagic.ro - Grund lemn de calitate pentru obtinerea celor mai bune rezultate pentru suprafete rezistente si colorate

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriGrund
Ultima actualizareLuni 3 aprilie 2017
Vizualizari896

Voteaza & Distribuie

Descriere

Finisarea lemnului este un procedeu indispensabil pentru ca acesta ofera un aspect natural si o protectie sporita. Produsele de grund lemn se utilizeaza pentru acoperirea uniforma a masei lemnoase si pentru pregatirea ei pentru etapa finala – cea a finisarii. Inainte de a se aplica lacul care se utilizeaza pentru finisare, lemnul trebuie tratat prin aplicarea unui strat de grund. Grundul patrunde in porii materialului lemnos si astfel contribuie la protejarea suprafetei, un proces care sporeste calitatea acesteia din interior catre exterior. Prin intermediul stratului de grund se asigura netezirea suprafetei, caci orice crapatura sau denivelare este acoperita instantaneu.

Grund lemn – Grad mare de aplicabilitate

Grundul pentru suprafetele din lemn este utilizat pentru a pregati corespunzator parchetul sau peretii realizat din materiale lemnoase. Color Magic ofera in exclusivitate pentru Romania o gama foarte variata de produse de grund lemn fabricate de cel mai renumit producator olandez din domeniu: Sikkens. Produsele din aceasta categorie sunt realizate pe baza de rasini alchidice si acest lucru permite ca rezultatele obtinute sa fie exceptionale si sa corespunda celor mai inalte standarde, in privinta calitatii. Stratul de grund lemn aplicat permite ca aplicarea ulterioara a lacului sa fie extrem de usoara. In plus, nu necesitatea aplicarea unui alt strat. Grundul pentru lemn permite simplificarea procesului de finisare, precum si utilizarea unor cantitati mai mici de lac.

Grund lemn – Protectie la superlativ

Combinarea grundului de lemn cu un strat ulterior de lac permite realizarea unei protectii sporite, mult mai ridicata fata de optarea spre aplicare doar a unui singur produs dintre cele doua. Astfel, umpland porii masei lemnoase in profunzime, grundul lemn permite circulatia normala a aerului, precum si a umiditatii, fara insa a retine apa. Grundul ofera si posibilitatea protejarii lemnului contra razelor UV. Schimbarile bruste de temperatura si procesul de inghet-dezghet sunt alte elemente care dauneaza lemnului, contribuind la degradarea si ulterior distrugerea acestuia. Grundul pentru lemn asigura o protectie eficienta si impotriva acestor factori externi daunatori.

Sikkens – Grund de calitate olandeaza pentru toate tipurile de lemn

Compania Sikkens ofera grund lemn care poate fi aplicata pe orice suprafata, indiferent ca aceasta se afla la exterior sau interior. Sikkens Cetol Novatech este un grund lemn realizat printr-o noua tehnologie de combinare a rasinilor alchidice si care manifesta o rezistenta foarte buna impotriva a diferiti agenti patogeni, impotriva radiatiilor UV emanate de soare, precum impotriva umiditatii. Sikkens Cetol HLS Plus poate fi utilizat pe orice suprafata de lemn, indiferent ca este de esenta moale sau tare. Acest grund pentru lemn permite realizarea celor mai profesionale proceduri de protejare a lemnului, iar in subsidiar detine si rolul de redecorare, ceea ce permite accentuarea culorilor naturale ale masei lemnoase.

ColorMagic.ro - Date de contact

Calitatea produsului de grund lemn este garantata de experienta acumulata in peste 200 de ani de activitate a producatorului olandez Sikkens. Accesati magazinul online www.colormagic.ro si beneficiati de calitatea acestor produse la preturi avantajoase!
Pentru comenzi si informatii suplimentare telefonati la numarul: 0724336280.