Cel mai rapid Maserati vine la Paris: GranTurismo MC Stradale

Cel mai rapid Maserati vine la Paris: GranTurismo MC Stradale

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1606

Voteaza & Distribuie

Descriere

Maserati se va prezenta la Salonul Auto de la Paris cu o versiune superformanta a modelului GranTurismo S. Denumita GranTurismo MC Stradale, noua versiune se va remarca prin aptitudini deosebite, urmand sa fie cea mai rapida si mai usoara masina Maserati.


GranTurismo MC Stradale


Producatorul italian a declarat ca noul model reprezinta un raspuns la cerintele clientilor care doreau un GranTurismo pentru sosea care sa poata servi si pentru circuit. Modelul va fi insotit de un curs de manevrabilitate si aerodinamica tinut de divizia Racing de la Maserati.Maserati GranTurismo MC Stradale
primeste un plus de 11 cai putere fata de GranTurismo S, ajungand astfel la un total de 444 cai putere. GranTurismo MC Stradale beneficiaza de acelasi motor V8 de 4.7 litri si este capabil sa rupa bariera celor 300 km/h. Desi nu s-a anuntat oficial, se pare ca noul MC Stradale va fi capabil sa sprinteze suta in 4,5 secunde.Noul Maserati va beneficia si de o serie de noutati estetice, cum ar fi o grila mai pronuntata, un spoiler mai mare si de noi praguri laterale. Mai mult, Maserati GranTurismo MC Stradale beneficiaza de jante din aluminiu.