Ce trebuie sa faci pentru ca intretinerea masinii sa coste putin

Ce trebuie sa faci pentru ca intretinerea masinii sa coste putin

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriAuto/Moto, cost, întreținere
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1179

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intretinerea unei masini implica foarte multe costuri. In acest sens este indicat sa pastrati masina in cele mai bune conditii. O masina bine intretinuta este o masina care implica costuri foarte mici de intretinere.
In prezent costul cu achizitia unei masini este unul relativ mic. Insa costul cu intretinerea acesteia este unul destul de mare. De asemenea, trebuie subliniat faptul ca nu toate masinile au costuri de intretinere la fel. In acest sens unele au costuri de intretinere mai ridicate, iar altele mai scazute.
Care sunt masinile care implice cele mai mici costuri de intretinere
Trebuie precizat faptul ca toate masinile implica un a anumit cost cu intretinerea. Daca detineti o masina proprietate personala, atunci veti fi oarecum obligati ca intretinerea sa o suportati dumneavoastra. Pentru a scapa de acest calvar (costul cu intretinerea) este indicat sa inchiriati o masina.
Toti soferii trebuie sa stie ca inchirierea unei masini implica costuri 0 de intretinere. Intretinerea si taxele (rovinieata, asigurari, impozit si revizii) intra in pretul inchirierii masinii. Asadar, pentru cei care nu isi permit sa tina in circulatie o masina, este indicat sa inchirieze una. De asemenea, cele mai ieftine si bune masini de inchiriat se gasesc la 321 rent a car Cluj.
Ce sa faci ca sa ai costuri mici cu intretinerea
In principiu este necesar sa aveti grija de masina. Grija de masina consta in mai multi factori. Unul dintre acesti factori este curatirea masinii periodic. In acest sens este indicat sa mergeti cu automobilul dumneavoastra la spalatorie cel putin o data pe saptamana.
Este ideeal sa mergeti cu masina la service de fiecare data cand constatati ca nu este in regula ceva. In caz contrar, orice defectiune se amplifica intr-un timp foarte scurt si astfel costul cu intretinerea si reparatia va creste considerabil.
De asemenea, este indicat sa nu amanati schimbul de ulei, schimbarea placutelor si deisgur si a celorlalte consumabile. Trebuie subliniat faptul ca pe masina dumneavoastra nu sunt facute piese auto in asa fel incat sa reziste vesnic (mai ales la ce drumuri avem).
De fiecare data cand se strica ceva la masina este indicat sa mergeti cu ea la un service autorizat. In nici un caz nu este indicat sa va apucati sa o reparati dumneavoastra. Doar cei de la service-uri va pot repara masina corespunzator si desigur va pot asigura si o anumita perioada de garantie.
Alimentarea cu carburant de buna calitate este un alt factor de care trebuie sa tineti cont daca doriti sa aveti costuri minime cu intretinerea. In acest sens este recomandat sa alimentati doar cu combustibil de calitate, chiar daca este putin mai scump.
http://www.rentacar-aeroport-sibiu.ro/rent-a-car-sibiu.html