Ce avantaje poți obține de la un anticariat care cumpără cărți

Ce avantaje poți obține de la un anticariat care cumpără cărți

Detalii

CategoriiCultura, Shoping
TaguriCarti
Ultima actualizareVineri 29 octombrie 2021
Vizualizari109

Voteaza & Distribuie

Descriere

Eliberarea bibliotecii se poate dovedi a fi o necesitate în mai multe situații. De exemplu, atunci când o persoană se mută și nu poate transporta numarul mare de volume pe care îl are în posesie, poate constitui o împrejurare în care se impune renunțarea la o cantitate mai mare de cărți. Soluția ideală pentru persoanele care se regăsesc într-o astfel de circumstanță o reprezintă vânzarea cărților către un anticariat. Beneficiile sunt multiple, iar vânzarea se desfășoară într-un timp foarte scurt, fără a mai fi nevoie de anunțuri pe internet și de căutarea unor cumpăratori cu adevărat interesati de cărti.

Atunci când aleg să își vândă cărțile vechi sau noi la anticariat, proprietarii acestora trebuie să se ghideze după cea mai avantajoasă ofertă. Într-un astfel de context trebuie să se asigure că obțin următoarele beneficii:

1. Posibilitatea de a vinde orice carte

Cei mai mulți cititori adună în bibliotecile personale cărți din diverse domenii. De aceea, atunci când aleg să vândă o parte dintre acestea trebuie să se asigure că nu li se impun bariere în ceea ce privește domeniul cărților. Spre exemplu, colaborând cu Anticariat-Carti.com, persoanele care vor să vândă cărți au posibilitatea de a vinde orice titlu, fără a avea relevanță categoria generică în care se încadrează. Se pot vinde cărți de literatură, filozofie, dezvoltare personală, medicină, religie și chiar dicționare ori enciclopedii. La acest anticariat, oricine poate vinde cărți din orice domeniu. În plus, la anticariatul mai sus menționat se pot vinde cărți vechi și noi, fără a conta anul de publicație sau anul de tipărire.

2. Transport asigurat

Pentru a nu fi nevoiți să facă deplasări sau să plătească suplimentar pentru transportul și ridicarea cărților, proprietarii acestora trebuie să aleagă un anticariat care se deplasează la domiciliu sau la o locație stabilită de comun acord. Anticariat-Carti.com asigură acest serviciu persoanelor interesate să vândă cărți. Tot ce trebuie să facă vânzătorul de carte este să apeleze anticariatul sau completeze un formular de contact în care să estimeze numărul de cărți puse la vânzare și ora la care anticarii ar putea să îl apeleze pentru a stabili detaliile tranzacției.

3. Oportunitatea de a vinde orice cantitate de cărți

Deoarece multe persoane vor să lichideze o bibliotecă întreagă, este important ca anticariatul la care aleg să vândă cărțile să nu îi restricționeze cu privire la cantitate. La polul opus, există și persoane interesate să vândă un număr limitat de cărți, din diferite considerente. Fie nu mai au nevoie de ele, fie vor să își dedice biblioteca personală unui anumit domeniu. Anticariat-Carti.com răspunde cerințelor ambelor categorii de persoane.

Vânzarea cărților vechi sau noi este acum simplificată de avantajele pe care le oferă acest anticariat, locul în care posesorii unui număr mic sau mare de volume le pot valorifica, obținând sume avantajoase și corecte în raport cu valoarea și raritatea lor.