Cauți o casă de bătrâni Botoșani? Descoperă Casa de Odihna Sf. Nicolae

Detalii

CategoriiRegional
Taguricamin de batrani
Ultima actualizareLuni 29 mai 2023
Vizualizari158

Voteaza & Distribuie

Descriere

Încă de când eram mici, bunicii și părinții noștri au încercat să ne ofere tot ce au ei mai bun, iar ca și adulți trebuie să facem la fel și noi, chiar dacă este greu să facem față creșterii copiilor, cat și îngrijirii vârstnicilor. Aceștia vor avea mereu un loc aparte în sufletul nostru, cu toții știm acest lucru. Dacă te simți epuizat și bunicii sau părinții tăi se simt neglijați, apelează cu încredere la serviciile unui azil.

În acest articol vei găsi:

  • O casă de odihnă ideală pentru fiecare persoană!
  • Cum se vor putea relaxa în fiecare zi cei în vârstă?
  • Vârstnicii pot efectua activități sportive?
  • Ce vor mânca bunicii sau părinții tăi?

O casă de odihnă ideală pentru fiecare persoană!


După o anumită perioadă, îngrijirea acelor persoane care se deplasează greu la domiciliu devine dificilă pentru rude. Dacă ești și tu în aceeași situație și ești în căutarea unei case de bătrâni, descoperă casa de batrani Botosani. Seniorii tăi se vor putea bucura de liniște și de persoane de aceeași vârstă. Vor avea parte de servicii și îngrijire din partea personalului specializat.

Cum se vor putea relaxa în fiecare zi cei în vârstă?

Persoanele în vârstă se vor putea relaxa în spațiile amenajate de cei de la Casa de Odihna Sf. Nicolae. Vor beneficia de sală de masaj, săli de recreere, parc, foișor și bibliotecă. Vor avea parte de diferite activități care îi vor ține în priză, vor putea să se miște constant pentru a nu pierde din mobilitate.

Vârstnicii se pot plimba în fiecare zi prin parc, să stea pe bancă și să admire frumusețea naturii împreună cu colegii lor de cameră sau cu restul prietenilor pe care și i-au făcut în azil. Timpul petrecut în aer liber îi va ajuta să aibă un somn mai liniștit și o poftă de mâncare mai puternică. Aceștia pot ieși la astfel de plimbări și împreună cu membrii familiei care au venit să îi viziteze.

Vârstnicii pot efectua activități sportive?

Dacă cei vârstnici își doresc să facă mișcare și starea de sănătate le permite acest lucru, aceștia se pot plimba pe bandă. Dacă își doresc să facă mișcare în plus, pot pedala pe o bicicletă specială pentru antrenament sau pot să se miște în voia cea bună în sala de sport.

Atunci când bunicii vor primi vizite din partea nepoților, se vor bucura nespus, deoarece aceștia vor putea să se joace cu aceștia, fără să obosească. Copiii sunt energici și au nevoie de supravegherea unei persoane care poate să țină pasul cu ei. Bunicii vor fi cei mai încântați când pot petrece timp de calitate cu nepoții lor.

Ce vor mânca bunicii sau părinții tăi?

Mâncarea servită acestora la mesele principale este preparată în bucătăria azilului. Bucătarii vor ține cont ca aceasta să fie echilibrată și să ofere vitaminele necesare. Dietele îi vor ajuta pe bunicii tăi să aibă parte de o masă potrivită.

Casa de Odihnă Sf. Nicolae este locul potrivit pentru fiecare bătrân. Alege locul potrivit unde se poate simți în siguranță și înțeles atât de ceilalți vârstnici, cât și de angajații specializați care se ocupă de întreținerea lor. Acest azil din Botoșani va deveni a doua sa casă și se va simți fericit alături de persoanele care vor avea grijă de el.

Descoperă Casa de Odihnă Sf. Nicolae din Botoșani și află mai multe despre serviciile lor!

Contact:

sfantulnicolae2020[@]gmail.com
0752220402
0752220404