Casă de VEDETĂ! Cum să îți amenajezi locuința ca celebritățile de la Hollywood, dar FĂRĂ mulți bani?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, design de interior
Ultima actualizareVineri 14 februarie 2020
Vizualizari834

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu siguranță ai câteva vedete de peste hotare pe care le admiri foarte mult. Stilul lor de viață sau profesionalismul cu care își fac munca este posibil să te inspire și să te facă le apreciezi și mai mult. Poate ai avut ocazia să vezi imagini cu casele lor și ți-ai spus că locuința ta nu va putea arăta niciodată la fel. Ei bine, dacă ești atent la următoarele sugestii practice, s-ar putea să îți dai seama că nu este nevoie de milioane de dolari pentru ca încăperile din reședința ta să pară a fi ale unei celebrități.

Cum să îți amenajezi casa ca o vedetă, dar cu un buget restrâns?


Trucul 1: Nu îți fie teamă de dramă!

Mulți oameni sunt ezitanți atunci când vine vorba de schimbări și alegeri îndrăznețe. Celebrităților le place să ia un stil de decor interior și să îl ducă la extrem. Piesele deosebite sunt cele care atrag cel mai mult atenția. Cum poți ieși din zona ta de confort la acest capitol? Atunci când alegi mobila pentru living, optează pentru culori intense! Dacă nu te limitezi doar la nuanțele neutre, sufrageria ta va ieși cu adevărat în evidență. Atunci când nu cromatica este domeniul de care vrei să te atingi, încearcă să integrezi în decor obiecte neobișnuite. În loc să agăți tablouri pe pereți, creează un panou vegetal sau plasează o bucată de lemn foarte puțin finisată. Astfel de detalii, la care nimeni nu se așteaptă, fac cu adevărat o încăpere să iasă în evidență în acel mai bun mod.

Trucul 2: Lasă-te inspirat de natură

Casele celebrităților sunt unice, deoarece decorul și piesele funcționale sunt inspirate de elementele din natură care le-au atras atenția. Se pare că giganți precum Jessica Alba sau Antonio Banderas au încorporat în interiorul caselor lor asemenea piese. Cum poți obține același efect? Începe prin a petrece mai mult timp afară. Fii atent la cromatica pe care o găsești în mediu. Observă cum se completează nuanțele pe petalele florilor sau fii atent la modul în care lumina cade pe interiorul unei scoici. Toate aceste detalii mici te pot ajuta să obții un decor interior unic.

Trucul 3: Integrează obiecte personale

Decorează folosind elemente care reflectă preferințele tale personale. Se pare că acesta este unul dintre motivele pentru care casa cântăreței Lady Gaga este atât de specială. Acesteia nu îi este teamă să își exprime personalitatea prin modul în care a aranjat spațiul în care locuiește. Alții au procedat la fel. Spre exemplu, pentru a-i reflecta pasiunea pentru muzică, un cântăreț a ales o imagine de dimensiuni ieșite din comun, pentru a fi amplasată pe perete, deasupra dormitorului său. Așadar, poți profita de trofeele sau medaliile pe care le-ai obținut în competiții sau de obiectele care, pentru alții, nu înseamnă mult, cum ar fi buchetul de mireasă, pentru a oferi o notă personală încăperilor tale.

Iată doar câteva trucuri simple de care celebritățile se folosesc pentru a transforma o cameră banală într-una demnă de a fi fotografiată și publicată în revistele de amenajări interioare. Acum, tu poți obține același lucru cu minim de investiții.

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com