Business Networking pentru Afaceri de Succes

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2380

Voteaza & Distribuie

Descriere

In timp ce oamenii de afaceri se confrunta cu provocari economice tot mai mari, antreprenorii si intreprinderile mici au posibilitatea de a-si depasi concurentii reprezentati de companiile mari in ceea ce priveste perioada de supravietuire.

Exista o multime de sfaturi care circula de la o varietate de surse despre gestionarea costurilor, mentinand un control puternic asupra fluxului de numerar, despre gestionarea datoriilor si plata facturilor, nu inainte de data scadentei pentru a mentine fluxul de numerar. Toate aceste sfaturi sunt perfect logice si reprezinta lucruri pe care companiile mici le pot gestiona mult mai eficient si mai usor decat organizatiile mari.
Un alt lucru la fel de important in avantajul companiilor mici este capacitatea lor de a socializa pentru afaceri noi, printre colegii lor.

Marketing-ul pozitiv si proactiv, in special prin networking, este o arma esentiala in armura fiecarei organizatii mici. Networking-ul se face fata-in-fata, permitand contact imediat cu posibilitatea de a dezvolta relatiile de afaceri pe termen lung si de incredere.
Regula general acceptata - 80 la suta din afaceri provin de la 20 la suta din clienti – se potriveste de minune networking-ului pentru afaceri. In climatul economic actual este vital ca intreprinderile mici sa continue sa atraga noi clienti care sa se incadreze in procentajul de 20%.
Networking-ul pentru afaceri ar trebui sa fie abordat ca o strategie pe termen lung si nu ca o solutie pe termen scurt. Daca ati participa la un eveniment de networking cu scopul de a stabili relatii si incredere, apoi ati construi aceste relatii prin revenirea la intervale regulate, veti castiga in cele din urma afaceri - si dezvoltare personala - de la aceste intalniri.
Cu cat experimentezi mai mult networking-ul, cu atat devii mai priceput in a descifra regulile nescrise ale sale. Vei invata sa descifrezi mai bine limbajul trupului, ii vei putea deosebi mai bine pe nou-veniti si-i vei putea ajuta sa socializeze mai usor pentru ca vei cunoaste participantii si-i vei putea prezenta.

Viany Consulting

Companie de profesionisti in consultanta manageriala, Viany Consulting si-a propus sa devina principalul furnizor national de Servicii Business Networking.
Tinand cont atat de avantajele networkingului regional cat si de dorinta organizatiilor locale de a evolua pe plan national, Viany Consulting vine in ajutorul companiilor propunand o serie de solutii menite a oferi urmatoarele beneficii:

* Extinderea retelei de cunostinte
* Promovarea serviciilor companiei
* Extinderea portofoliului de clienti
* Stabilirea de noi parteneriate
* Construirea de relatii profesionale puternice
* Inchegarea de prietenii autentice

Companiile pot beneficia de aceste servicii atat in calitate de Membru Business Networking, cat si ca simplu participant ocazional la evenimentele organizate de Viany Consulting in 17 orase din tara:

* Bucuresti - 15 Februarie
* Ploiesti - 16 Februarie
* Pitesti - 17 Februarie
* Alexandria - 18 Februarie
* Craiova - 19 Februarie
* Tg-Jiu - 22 Februarie
* Rm Valcea - 23 Februarie
* Sibiu - 24 Februarie
* Hunedoara - 25 Februarie
* Timisoara - 26 Februarie
* Alba-Iulia - 1 Martie
* Cluj-Napoca - 2 Martie
* Buzau - 3 Martie
* Tulcea - 4 Martie
* Constanta - 5 Martie
* Galati - 8 Martie
* Brasov - 9 Martie

Tarif Participare Intalniri

* Membri – 75 RON/participant/luna
* Invitati – 150 RON/participant/intalnire

* Taxele de participare includ un coffee break.

Bonus Fidelitate:

* La 3 participari, a 4-a este gratuita
* Pentru 2 reprezentanti de la alte companii adusi la eveniment, primesti reducere de 30% la taxa propriei participari
* Pentru 3 reprezentanti de la alte companii adusi la eveniment, primesti reducere de 50% la taxa propriei participari
* Pentru 4 reprezentanti de la alte companii adusi la eveniment, participi gratuit
* La sfarsitul fiecarei intalniri va avea loc o tombola, oferindu-se o participare gratuita la urmatoarea intalnire.

* Bonusurile nu se aplica membrilor.

0723650997

0318178255

office@business-networking.ro

www.business-networking.ro