Bucovina Eco-Construct, construcţii case din lemn la cheie

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriAmenajari exterioare, Bucovina, Case de lemn
Ultima actualizareLuni 8 ianuarie 2018
Vizualizari1351

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bucovina Eco-Construct, este societatea care isi desfasoara obiectul de activitate in domeniul constructiilor din lemn, pe teritoriul Romaniei, cu sediul in Vatra Dornei, judetul Suceava si ofera un pachet complet de servicii ce acopera toate aspectele legate de proiectare si de constructie.

Constructiile realizate de catre aceasta entitate sunt extrem de accesibile si de durabile. O constructie poate dura in jur de 3 luni pentru a se finaliza, dar poate rezista o viata intreaga. Cu Bucovina Eco-Construct nu doar ca vei primi casa visurilor tale ci vei primi si angajamentul pentru durabilitate, acesta fiind angajamentul lor.

De-a lungul timpului, casele din lemn au evoluat in spatii de locuit moderne si frumoase. Ele pot fi cu adevarat impresionante, atat din punct de vedere functional cat si estetic, imbinand maiestria traditionala cu designul contemporan. Pot fi construite in functie de necesitatile si asteptarile doritorilor, fiecare casa putand sa aiba personalitate distincta.

Atat constructorii cat si cumparatorii de peste tot din lume au constatat ca lemnul este sanatos, confortabil, are un consum mai mic de energie si are o performanta mai buna in ansamblu. Lemnul reduce gazele cu efect de sera si stocheaza carbonul. Este bine cunoscut faptul ca, copacii absorb dioxidul de carbon din atmosfera pe masura ce cresc. Chiar si dupa recoltarea lor, acei atomi de carbon sunt stocati in lemn, asadar o constructie din lemn pastreaza carbonii pentru totdeauna. Acest lucru nu se poate spune in cazul constructiilor din beton si otel.

O cladire din lemn poate fi izolata termic pentru incalzire si racire, la standarde foarte ridicate. Lemnul este un izolator excelent natural, modereaza umiditatea si reduce nevoia de aer conditionat si ventilatie.

O structura de lemn reduce, de asemenea, impactul nefavorabil asupra sanatatii umane si a mediului, in ceea ce priveste proiectarea, constructia, operarea, intretinerea sau demolarea unei astfel de cladiri.

Proiectele realizate pana in prezent de catre Bucovina Eco-Construct au fost proiectate in mod specific, luandu-se in considerare expunerea la soare, la vanturi severe, la schimbarile climatice si la cutremure. In plus, lemnul se comporta mai bine la cutremure decat alte materiale de constructie. Acesta are si capacitati excelente acustice care absorb sunetul, ajutand la reducerea zgomotului si a ecoului in noua ta casa.

Asadar, frumusetea naturala a lemnului, maiestria superioara cu care este lucrat, eficienta energetica datorita masei sale termice, amprenta redusa de carbon si faptul ca aceste constructii sunt eco- friendly sunt doar cateva din motivele pentru care ar trebui sa iei seama construirea unei case din lemn.