Fabrica de termopane Botoșani asigură confortul tău termic de zi cu zi

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBotosani, ferestre cu geam termopan, geam termopan, Moldova, termopane
Ultima actualizareMiercuri 20 ianuarie 2021
Vizualizari442

Voteaza & Distribuie

Descriere

Geamurile de tip termopan au devenit astăzi de neconceput atunci când construim sau renovăm o locuință. Practic, aproape că nimeni nu mai folosește clasicele geamuri cu ramă din lemn și sticlă simplă, care îngheață și crapă la temperaturi scăzute.

Tehnologiile din ziua de azi fac din termopane nu doar o necesitate, ci și un element de design, atunci când dorim ferestre mari și cu lumină naturală, dar care să ne asigure în același timp și confortul termic de care avem atât de multă nevoie. În acest caz, soluțiile de termopane Botoșani de la triplucomfort.ro reprezintă punctul de plecare în renovarea sau construcția unei case ori a unui sediu de birouri. Iar acest lucru este valabil nu doar pentru botoșăneni, ci și pentru alte localități din județ.

De ce termopane Botoșani?

În primul rând, pentru că este una dintre cele mai noi și mai moderne unități de profil din zona de nord a Moldovei, capabilă să ofere într-un timp scurt proiecte complete, de calitate. Iar cerințele pot fi dintre cele mai exigente. Prin urmare, pentru cei care caută termopane Botoșani, trebuie să știe că proiectarea și închiderea unui balcon, spre exemplu, este o operațiune ce poate fi dusă la îndeplinire în decurs de doar câteva ore. Aceasta spre deosebire de alte companii, pentru care intervalul de timp de la preluarea comenzii, măsurători și proiectare, până la execuție și montaj, poate dura și câteva săptămâni sau chiar luni, dacă vorbim despre sezonul de vară.

Nu în ultimul rând, termopane Botoșani nu este doar despre geamuri. Noua fabrică din zona Cătămărăști Deal vine în întâmpinarea clienților cu soluții complexe pentru realizarea de spații comerciale vitrate, cu deschideri de mari dimensiuni, precum și cu accesoriile aferente. Astfel, în gama de produse a noii unități vom regăsi soluții inovative de uși de garaj de tip rulou sau de jaluzele, de asemenea extrem de căutate de cei care doresc amenajarea unui spațiu de locuit sau de birouri la standarde înalte.

Confort la puterea a treia

Dar, poate că principala calitate întâlnită la fabrica de termopane Botoșani o reprezintă materialele și tehnologia folosite în realizarea geamurilor de tip termopan. Probabil că mulți dintre noi am auzit în ultima perioadă despre tehnologia tripan, care reprezintă un standard de calitate în materie de geamuri de tip termopan. Acestea reprezintă punctul de plecare în realizarea de termopane Botoșani, unde se utilizează noi tehnologii în materie de sticlă tripan în trei straturi. Aceasta prezintă marele avantaj că, spre deosebire de tehnologiile obișnuite, cu două straturi de geam, asigură un confort termic constant, aproape indiferent de anotimp.

Noua tehnologie reprezintă un pas în plus pentru cei care s-au săturat să șteargă geamurile de apă și de condens în anotimpul rece. De asemenea, schimbările de temperatură și trecerile de la un anotimp la altul nici nu se vor face simțite, conducând în acest mod la economii substanțiale la factura de curent sau de gaz pentru încălzire. Nu în ultimul rând, este de menționat izolarea fonică excelentă, închiderea geamului conducând la detașarea completă de spațiul exterior.