Aplicatia educativa Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru parinti si copii disponibila pen

Aplicatia educativa Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru parinti si copii disponibila pen

Detalii

CategoriiCultura
TaguriLiteratura
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1496

Voteaza & Distribuie

Descriere


Incepind cu aceasta luna, cartea Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru parinti si copii de Georgeta si Ion-Ovidiu Panisoara, aparuta la Editura Polirom, disponibila si in format digital, a devenit animatie si poate fi descarcata de pe Google Play si Apple Store.Recent, InfomediaPro – producator de software educational – a realizat seria educationala interactiva „PitiClic si medaliile succesului" in care a dezvoltat toate cele sapte povesti cuprinse in volumul aparut la Editura Polirom, si care pot fi descarcate pe telefon sau tableta.Astfel, fiecare poveste este compusa din trei parti: un film introductiv ce contine un mic moment hazliu interactiv, povestea propriu-zisa, cu elemente interactive ce pot fi descoperite pe fiecare cadru si o poezie muzicala cu tilc, pe ritm de hip-hop, pentru fixarea cunostintelor. Autorii, Georgeta si Ion-Ovidiu Panisoara – profesori ai Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti, au fost consultanti in realizarea noii serii „PitiClic si medaliile succesului".
Pentru a descarca GRATUIT „Povestea rabdarii", click aici

Despre carteAstazi, din ce in ce mai multi parinti sint interesati de dezvoltarea emotionala a copiilor lor. Tuturor acestora, autorii le propun sfaturi si idei de activitati ce pot fi desfasurate impreuna cu copiii, concepute pentru a-i ajuta pe parinti sa dezvolte sapte calitati ale celor mici, corespunzatoare celor sapte medalii: curajul de a vorbi in public, cooperarea, curiozitatea, rabdarea, creativitatea, perseverenta si empatia.
Pentru parintii moderni, din ce in ce mai interesati de dezvoltarea copiilor lor pentru succes, Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru parinti si copii devine astazi un instrument complex de dezvoltare personala.
Despre autori


Georgeta Panisoara este conferentiar doctor la Departamentul de Psihologie al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. A scris 7 carti (este coordonatoarea volumului Psihologia copilului modern si a colectiei „Psihologia copilului & Parenting" la Editura Polirom), a fost implicata in proiecte nationale si internationale de profil.

Ion-Ovidiu Panisoara este profesor doctor, director al Departamentului de Formare a Profesorilor si conducator de doctorat in Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti. A scris 10 volume, dintre care Comunicarea eficienta, aparut la Editura Polirom in trei editii, a fost distins cu premiul Academiei Romane.