Amenajarea interioara cu tavane extensibile, pentru functionalitate sporita si design personalizat

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare
Ultima actualizareMiercuri 8 august 2018
Vizualizari1426

Voteaza & Distribuie

Descriere

Renovarea unui apartament este o lucrare laborioasa, preupune o serie intreaga de etape si atunci cand decidem sa demaram o astfel de actiune trebuie sa ne inarmam cu suficienta rabdare, pentru ca ne asteapta multa munca, un buget semnificativ pentru cheltuielile necesare, o perioada mai mare de timp in care vom avea casa transformata intr-un adevarat santier, cu moloz, zgomot si praf, inevitabile in asemenea situatii. Iar inainte de a ne implica efectiv in acest proiect de amenajare a locuintei, trebuie facut un plan detaliat, care sa duca in final la rezultate eficiente, astfel incat sa ne ofere acasa, pentru o perioada mai indelungata, tot confortul si functionalitatea luate in calcul atunci cand am demarat lucrarile.

Astfel, cooptarea unei echipe de mesteri cu experienta in constructie si renovare, care sa realizeze lucrari de calitate, durabile, alaturi de procurarea materialelor de cea mai buna calitate sunt doar cateva dintre premisele necesare finalizarii cu succes a proiectului de reinoire a casei noastre. De asemenea, pe langa materialele si elementele utilizate in mod traditional in lucrarile de constructie si renovare ne putem indrepta atentia si catre altele mai nou intrate pe piata de profil, realizate in baza unor tehnologii performante, dar care pot oferi, pe langa eficienta certa si un aspect spectaculos, persoalizat dupa preferinta noastra.

Este vorba despre optarea pentru tavane extensibile in locul celor clasice si care prezinta o serie de avantaje si posibilitati demne de luat in considerare. Printre cele mai importante aspecte care va pot convinge sa va instalati in camerele din apartament tavane extensibile se numara posibilitatea de a le monta extrem de usor, fara o pregatire dinainte a tavanului, fara praf si zgomot.

Optarea pentru aceste tipuri moderne de tavane determina o reducere considerabila a cosumului de energie, obtinandu-se totodata un mare plus la izolarea fonica. Aceste tavane nu se deformeaza in timp, raman la fel de intinse ca atunci cand au fost instalate, nu atrag praful, mucegaiul sau umezeala, sunt o adevarata protectie contra bacteriilor, mirosurilor si designul lor este unul atractiv, deosebit si ofera camerei un plus de personalitate.

Pentru a gasi cel mai bun pret la tavane extensibile, poti verifica oferta ApollonDesign, o companie specializata in renovare si design interior, cu experienta vasta in domeniu. Oferta de aici este extrem de variata si cuprinde numeroase modele de calitate superioara, precum tavane extensibile clasice, luminoase, acustice, tip oglinda, brilliance, printate, modulare, stars sau 3D, dupa preferinte si stiluri diferite.