Alfa Romeo Giulietta, cea mai sigura compacta din istorie

Alfa Romeo Giulietta, cea mai sigura compacta din istorie

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriAlfa Romeo, Auto/Moto
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1619

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu un punctaj final de 87 de puncte din maximum 100, Alfa Romeo Giulietta a devenit cea mai sigura compacta din istorie, in urma testelor de siguranta efectuate de Euro NCAP.alfa-romeo-giuliettaRezultatul este cu atat mai impresionant, cu cat, incepand din anul 2009, Euro NCAP aplica in testele sale noi standarde de evaluare, masurand concomitent parametrii de protectie a adultilor, a copiilor, a pietonilor, precum si partea de prevenire a accidentelor si de reducere a leziunilor prin prezenta semnalizatorului de centura de siguranta, a ESP-ului si a limitatorului de viteza.


Alfa Romeo Giulietta a primit cotatii record, obtinand procente de siguranta de 97% pentru adulti, 85% pentru copii, 63% pentru pietoni si 86% pentru siguranta activa. Datorita dotarilor specifice, cele 5 stele Euro NCAP obtinute in prezent vor fi echivalate si anul 2012, cand testele de siguranta vor avea un grad si mai mare de severitate.


Alfa Romeo Giulietta a fost prezentata publicului in luna aprilie si va fi lansata pe piata din Romania in toamna anului acesta.