Ai început să te pregătești pentru sezonul de primăvară? Află ce piese vestimentare nu trebuie să îi lipsească unui bărbat!

Ai început să te pregătești pentru sezonul de primăvară? Află ce piese vestimentare nu trebuie să îi lipsească unui bărbat!

Detalii

CategoriiShoping
TaguriCaciulata, geci, haine, pantofi
Ultima actualizareLuni 15 februarie 2021
Vizualizari84

Voteaza & Distribuie

Descriere

Temperaturile tot mai ridicate arată că iarna este pe final, lăsând loc zilelor plăcute și însorite de primăvară. Cu această ocazie, este momentul să îți actualizezi și garderoba, adică să renunți la hainele groase, pe care să le înlocuiești cu unele mai lejere și mai potrivite pentru acest anotimp. Totuși, tranziția între sezoane poate fi înșelătoare, deoarece pot apărea din senin precipitații, iar ținutele în care te-ai simțit bine pe parcursul zilei s-ar putea să nu îți mai țină de cald și seara. Așadar, trebuie să te asiguri că îți alegi outfiturile în așa fel încât să te bucuri de confort oriunde te-ai afla, la orice oră din zi sau noapte.

Iată ce articole nu trebuie să lipsească din garderoba de primăvară a unui bărbat:

Accesorii de pus pe cap

Tocmai din cauza instabilității meteorologice, este bine să fii mereu pregătit cu un accesoriu care să îți acopere capul, protejându-te astfel de ploaie sau de aerul rece. Așadar, în funcție de stilul vestimentar pe care îl adopți și de locul unde mergi, poți alege o șapcă sau o pălărie, aceasta din urmă fiind potrivită și pentru ținutele office. Chiar dacă nu mai este iarnă în adevăratul sens al cuvântului, nu este indicat să renunți la căciulile de bărbați, deoarece se vor dovedi extrem de utile în serile răcoroase. Te poti inspira cu incredere pe site-ul celor de la VGeneration pentru modele de designer si seturi funky.

Geacă de piele

Haina groasă de iarnă și paltonul pot fi înlocuite treptat cu o geacă de piele la modă, care îți va asigura confortul termic, datorită materialului, dar îți va da și un aer rebel și cool. Acesta este articolul perfect pentru ieșirile în oraș cu prietenii, iar dacă vremea este favorabilă, îl poți purta chiar și în escapadele de weekend în stațiunile de la munte.

Trench de ploaie

Primăvara nu are numai zile cu soare, ploile fiind destul de frecvente. De aceea, trench-ul clasic te va scoate din încurcătură în diminețile mohorâte când te grăbești să ajungi la birou, această piesă vestimentară fiind potrivită și pentru ținutele elegante, specifice întâlnirilor de afaceri.

Pantofi de piele întoarsă

Spune adio ghetelor și cizmelor și poartă din nou pantofii casual cu șiret, confecționați din piele întoarsă, naturală sau ecologică, în care te vei simți relaxat, fiind ideali atât pentru a completa o ținută de zi cu zi, cât și pentru a-i purta la o ocazie mai deosebită.

Vestă de fâș

Dacă ai un stil mai sport sau obișnuiești să faci plimbări dese în aer liber, vei avea nevoie de o vestă de fâș, pe care să o porți peste o bluză sau pulover. Aceasta îți va ține de cald, oferindu-ți în același timp libertate de mișcare, pentru a-ți putea desfășura activitățile preferate fără disconfortul provocat de gecile strâmte pe corp. Prin urmare, dacă te vei îmbrăca cu un astfel de articol, vei putea să faci exerciții fizice și să alergi în parc chiar și atunci când este mai răcoare afară, iar echipamentul de fitness nu este suficient pentru a avea un confort termic.

Așadar, verifică dacă ai în dulap toate aceste piese vestimentare, esențiale oricărui bărbat care își pregătește garderoba pentru sezonul de primăvară!

Sursa foto: Pexels.com