Ce articole vestimentare purtăm iarna aceasta?

Ce articole vestimentare purtăm iarna aceasta?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurigeci, haine
Ultima actualizareMarti 23 noiembrie 2021
Vizualizari78

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ținute călduroase, confortabile și cu un aspect plăcut - așa arată ținuta perfectă pentru femei în sezonul rece. Articolele vestimentare care oferă confort termic ridicat sunt de obicei groase, astfel că, nu scot foarte bine în evidență silueta. Cum majoritatea doamnelor și domnișoarelor își doresc să obțină ținute atrăgătoare, devine puțin dificil să combine aceste articole, pentru a obține un outfit interesant.

Acest lucru însă este complet greșit. Există o mulțime de articole vestimentare ce pot crea outfituri foarte sexy și, în același timp, foarte confortabile. Printre acestea se numără geci damă cu puf, geci cu cordon în talie, paltoane în cloș sau paltoane cambrate. Dacă și pentru tine este important felul în care arăți și vrei să fii în pas cu moda chiar și în sezonul rece, iată ce articole vestimentare poți purta iarna aceasta:

Geci cu puf, geci cu cordon în talie sau geci matlasate

Gecile sunt printre cele mai purtate articole vestimentare pe timp de iarnă. Indiferent de model, culoare, croială sau imprimeu, acestea sunt extrem de versatile și, dacă sunt din materiale moi și călduroase, atunci vei putea avea parte de confortul termic dorit. Printre preferatele femeilor se numără gecile cu puf, acestea fiind feminine și călduroase. De asemenea, gecile cu cordon în talie, lungi până la genunchi, oferă un aspect feminin și scot în evidență silueta, oferind în același timp și confort termic. Și gecile matlasate sunt în tendințe, acestea fiind foarte comode, astfel că, dacă vrei să ai un look feminin, poți apela la o geacă matlasată cambrată.

Paltoane în cloș, paltoane oversize sau paltoane cambrate

Paltoanele se află printre preferințele designerilor și iarna aceasta, oferind un look interesant și fiind feminine, comode și călduroase. Dacă vorbim de eleganță și feminitate, atunci paltoanele în cloș și cele cambrate sunt cele mai apreciate, deoarece îți vor scoate corpul în evidență. Dacă paltoanele în cloș sunt perfecte pentru o ținută elegantă, cele cambrate pot fi integrate în diferite ținute, office, elegante sau casual. Și paltonul oversize este la modă, acesta fiind un articol versatil, comod și călduros.

Malete și pulovere

Bineînțeles că nici maletele, nici puloverele nu lipsesc din trend în acest sezon. Acestea sunt printre preferatele doamnelor și domnișoarelor, deoarece sunt ușor de integrat în orice ținută și pot fi foarte cozy. Dacă optezi pentru malete, atunci ai la dispoziție clasicele malete elastice, cât și maletele din tricot. Dacă preferi puloverele, atunci poți opta pentru un pulover simplu, din tricot, sau pentru un pulover oversize, ce poate crea un look casual foarte interesant. În plus, poți apela la malete sau pulovere cu diferite aplicații. Printre preferatele femeilor sunt cele cu paiete sau perle.