Care este lungimea corectă a pantalonilor bărbătești?

Care este lungimea corectă a pantalonilor bărbătești?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine, Imbracaminte, Incaltaminte, pantofi
Ultima actualizareMarti 2 februarie 2021
Vizualizari257

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent de model, pantalonii reprezintă cel mai purtat articol vestimentar din garderoba masculină. Cu toate acestea, atunci când mergi să-ți cumperi un astfel de articol vestimentar, de multe ori, alergi din magazin în magazin, pentru a proba modelul care să-ți vină perfect. Mai ales ca lungime, care dă bătăi de cap bărbaților, care se văd nevoiți să meargă la croitor pentru modificări.

Și, atunci, se ridică întrebarea: Care este lungimea corectă, în cazul pantalonilor pentru bărbați? Pentru a răspunde la această întrebare, iată câteva informații utile de care merită să ții cont, pentru a purta perechea ideală de pantaloni, în funcție de stilul vestimentar ales și de încălțăminte.

Pantalonii office

Pantalonii business sau office sunt cei mai purtați pentru birou sau la întâlnirile de afaceri. De aceea, este recomandat să porți un model care îți vine impecabil, pentru că imaginea contează. De pildă, dacă optezi pentru pantofi formali, eleganți, pantalonii purtați ar trebui să ajungă în zona celui de-al doilea șiret. Dacă porți pantalonii office cu sneakerși, pentru un loc de muncă mai relaxat, ajustează pantalonii cu încă un centimetru. Lungimea corectă a pantalonilor office trebuie să fie mereu aleasă în concordanță cu pantofii aleși. Într-o ținută pentru birou, vei avea nevoie de șosete, obligatoriu! Nuanța acestora va fi cât mai aproape de nuanța pantalonului. Nu purta pantofii pe piciorul gol și evită șosetele albe, care nu corespund mediului business.

Pantalonii smart casual

Ținutele smart casual implică purtarea hainelor și a accesoriilor aflate la granița dintre casual, relaxat și elegant. Unde te poți îmbrăca smart casual? La serviciu, dacă mediul de muncă îți permite, ori la evenimente precum nunți, recepții și cine în oraș. În acest caz, lungimea corectă a unei perechi de pantaloni smart casual este ușor diferită de cea a pantalonilor formali. Mergi la un eveniment pe timp de zi? O ținută smart casual poate include încălțăminte precum mocasinii sau sneakerșii, la care se adaugă pantaloni confecționați din in sau bumbac și elastan. Pentru mocasini, lungimea corectă a pantalonilor trebuie să acopere ¾ din glezna piciorului. În cazul sneakerșilor, pantalonii trebuie să ajungă până în dreptul gleznei, pentru că talpa încălțămintei sport este mai înaltă.

Pantaloni eleganți

Atunci când porți loaferși, pantalonul trebuie să acopere ușor glezna. Pentru un costum masculin, lungimea pantalonului trebuie să cadă pe al doilea șiret al pantofului, astfel încât să nu se formeze mai mult de o cută în jurul tivului. Găsești pantofi bărbați pe epantofi.ro, pe care să-i asortezi cu perechea ideală de pantaloni. Din punct de vedere vizual, pantalonii eleganți avantajează orice tip de siluetă.

Când vorbim despre croiala unei perechi de pantaloni de costum, alege modelul care urmărește linia corpului. Așa, păstrezi o eleganță a ținutei și pui pe primul loc și pantofii pe care îi porți. Atunci când pantalonii sunt prea scurți, te vei simți stânjenit în momentul în care te așezi. Nu este exclus să ai tendința să tragi mereu de pantaloni, astfel încât să-ți ascunzi pielea și gleznele. La polul opus, când pantalonii sunt prea lungi, ochii privitorului vor fi pe cutele formate și, mai puțin, pe modelul pantofilor.

În momentul achiziționării unei perechi de pantaloni, trebuie să știi că o croială greșită poate să distrugă chiar și cel mai frumos model.

Sursa foto: unsplash.com/photos/827XUhVSp8M