Adrian Mazilu - nu a trecut nicio zi din viata mea fara sa vand

Detalii

CategoriiEconomie
Taguriantreprenoriat
Ultima actualizareMiercuri 14 septembrie 2016
Vizualizari1276

Voteaza & Distribuie

Descriere

Adrian Mazilu este un tanar afacerist roman de succes. Desi este foarte tanar acesta a reusit sa devina un model de urmat pentru foarte multi tineri din Romania. Adrian Mazilu este un tanar inteligent, cu viziune, care a lucrat inca din facultate, invatand astfel tot ce trebuia sa stie pentru a porni la momentul potrivit pe drumul pe care si-l dorea. Adrian Mazilu crede ca pasiunile dezvoltate corect devin activitati vocationale.
Adrian Mazilu - stia foarte bine unde vrea sa ajunga, si cum sa ajunga!
Avand inca de la inceput un plan foarte bine pus la punct si idei clare despre ce inseamna sa muncesti, sa te dedici, sa inveti, sa ai experienta si sa iti formezi contacte, Adrian Mazilu, spune ca a fost doar o parte din ceea ce a reprezentat cheia succesului pentru el. Adrian Mazilu si-a cladit intreaga cariera in vanzari, pe un principiu foarte interesant: “Una dintre cele mai bune metode de a intra in mintea unei persoane este prin intermediul emotiilor” Adrian Mazilu pleaca de la premiza ca nimic nu este mai important decat sa stabilesti foarte rapid un raport intre sine si client si facandu-se aceasta legatura, va avea sanse foarte mari sa-si conduca interlocutorul acolo unde doreste.
Adrian Mazilu - multi investitori vor sa faca azi, ceea ce ar fi trebuit sa faca ieri!
Adrian Mazilu a inceput inca din facultate sa practice meseria de vanzator. Adrian Mazilu a inteles foarte repede ca arta vanzarii ii aducea numeroase beneficii atat pe plan personal, cat si personal, stabilind si foarte multe contacte cu clientii multumiti, sau cu potentiali clienti, care pot atrage la randul lor, alti clienti sau potentiali clienti. Era agent de vanzari intr-o societate de investitii financiare, iar fisa postului impunea un singur lucru: promovarea si vanzarea serviciilor companiei potentialilor investitori. Chiar daca a fost greu la incpeut, si-a dat seama inca din prima clipa ca aceasta va fi profesia pe care o va urma tot restul vietii, aceasta fiind chemarea lui. Adrian Mazilu spune ca este foarte important sa faci o vanzare pe intelesul clientului, sa vorbiti aceeasi limba, deci sa-i descoperi nevoile si valorile personale, doar asa te va asculta si va putea lua in considerare ceea ce vrei sa-i vinzi.
Mizand pe acest principiu, am reusit sa depasesc orice target impus, am ajuns sa urmaresc training-uri de vanzari, sa citesc carti de specialitate si sa-mi largesc orizontul de raportare. Am cunoscut o evolutie rapida, iar nume precum Grant Cardone sau Zig Ziglar m-au inspirat in drumul meu spre succes. Sunt in primul rand un bun vanzator, iar restul ramificatiilor profesionale reprezinta rezultatul acestei meserii - spune Adrian Mazilu.
Adrian Mazilu este un Business Development Manager si un om, demn de urmat. Cand foarte multi renunta din a pasi in continuare in fata, in drumul lor catre succes, Adrian Mazilu, nu a renuntat niciodata, sa faca ceea ce ii place, sa se perfectioneze si sa ajunga sa fie unul dintre cei mai buni. Merita respect, si spera ca in urmatorii ani, cat mai multi tineri sa il urmeze, si sa arate tuturor de ceea ce sunt in stare.