Abonament Business Nova oferite de catre Ars Nova pentru Companii

Detalii

CategoriiSport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2355

Voteaza & Distribuie

Descriere

Modelul "angajatului perfect" este cunoscut si dorit de toata lumea iar tendinta motivarii angajatiilor pentru a obtine maximum de randament si realizari noi este esentiala. Alaturi de echipa Ars Nova veti avea posibilitatea dezvoltarii companiei si succesul Dvs prin imbunatatirea in mod direct a starii de spirit a angajatilor.

Venind in intampinarea companiilor din Oradea, Ars Nova lanseaza o noua oferta speciala si o politica de discount-uri avantajoase in functie de durata abonamentului si de numarul de persoane abonate potrivite anagatilor din cadrul tuturor companiilor din Oradea, prin noile Abonamente Business Nova.

Studioul Ars Nova va o fera sprijinul necesar si va pune la dispozitie urmatoarele servicii in cadrul abonamentului Business Nova:

· aerobic

· aerobic step

· aerobic hip-hop

· aerobic latino dance

· tae bo

· beat it

· masterstreching

· fitball

Oferte pentru angajator

Abonament Grup Business Nova

Abonament Ore Lunare Business Nova

Oferta pentru angajati

Abonament Business Nova pentru angajati

Accentul principal in munca noastra se pune pe o abordare personalizata a fiecarei companii, tinand cont de dorintele si nevoile fiecarei companii. Managerii centrului sunt pregatiti sa vina personal la compania Dvs pentru a afla care sunt necesitatile companiei si ale angajatilor Dvs. Ei va vor oferi solutii concrete si o informare cat mai amanuntita despre modul in care miscarea efectuata in centrul nostru de sanatate va poate aduce beneficii pe termen lung.

Ramanem la dispozitia Dvs pentru orice informatie suplimentara.